Tabu
Image default
lifestyle

ANOREXIA ucide: LAURA avea 31 kg la 18 ani!

O tanara in varsta de 18 ani a murit intr-un mod tragic dupa ce a pierdut batalia cu anorexia, o boala crunta cu care s-a luptat timp de 5 ani.
Laura a decedat in urma unui stop cardio-respirator dupa ce s-a infometat, ajungand la o greutate de doar 31 de kilograme.
Era atat de slaba incat nu mai putea merge. Cu toate ca a fost dusa la spital cand starea ei s-a agravat, medicii au decis in mod inexplicabil sa ii dea drumul dupa 11 zile, considerand ca se simte bine.
Doctorii se apara si spun ca a fost decizia fetei sa plece acasa. Parintii devastati ai Laurei Wilmott insa nu sunt de acord cu aceste explicatii si au dat unitatea medicala in judecata.
“Nu cred ca era intr-o stare psihica buna pentru a lua decizii singura. Cred ca medicii ar fi trebuit sa se gandeasca la acest lucru. Nu imi vine sa cred ca fiica mea nu mai este””, a spus mama indurerata.
Laura a inceput sa primeasca tratament pentru anorexie in 2007. La varsta de 17 ani ajunsese la o greutate acceptabila, insa toate eforturile s-au naruit in momentul in care echipa de medici care se ocupa de ea a fost schimbata.
Parintii spera acum ca doctorii sa fie trasi la raspundere.

ARTICOLE SIMILARE

George Michael, victima unui impostor homosexual

realitatea

Aguilera vrea să se împace cu tatăl ei după 12 ani

realitatea

Love me Tender, Love me true

realitatea

Balerina care a impresionat o lume întreagă

Oana

Zoe Saldana a salvat o bătrână dintr-un accident rutier

realitatea

Întâlnirile culturale Club A 42 de ani– ediția a 11-a

realitatea

Scrie un comentariu