Home > Fără categorie > Arnold Schwarzenegger recunoaşte că s-a despărţit de soţia sa din cauza unui copil nelegitim

Arnold Schwarzenegger recunoaşte că s-a despărţit de soţia sa din cauza unui copil nelegitim

Arnold Schwarzenegger a recunoscut că motivul pentru care s-a despărţit de soţia sa este un copil pe care l-a făcut cu una dintre angajatele sale de pe vremea când era Guvernatorul statului California. Soţia celebrului actor, Maria Shriver, a aflat de fiul nelegitim în urmă cu câteva zile, iar asta a dus la încheierea căsniciei de 25 de ani.

Arnold şi Maria au împreună patru copii, Katherine, în vârstă de 21 de ani, Christina, 19 ani, Patrick, 17 ani şi Christopher, 13 ani. În momentul aflării veştii despre fiul nelegitim Maria şi-a luat copiii de la reşedinţa familiei şi s-a mutat la un hotel din Beverly Hills. Cei doi soţi nu s-au mai văzut de atunci.

Surse apropiate familiei au declarat că Shriver este devastată, mai ales că Arnold a avut mereu grijă de copilul ţinut departe de ochii lumii. Presa se întreabă în aceste zile de unde a avut Arnold atât de mult curaj să candideze la o funcţie publică importantă având un astfel de secret în spate şi cum de informaţia nu a devenit publică mai repede.

“Înţeleg şi merit sentimentele de furie şi dezamăgire care vin de la familia şi prietenii mei. Nu există nicio scuză şi sunt complet responsabil pentru suferinţa pe care le-am provocat-o. I-am cerut scuze Mariei, copiilor şi familiei. Îmi pare nespus de rău!”, a declarat Arnold Schwarzenegger.


Comenteaza acest articol

Arnold Schwarzenegger recunoaşte că s-a despărţit de soţia sa din cauza unui copil nelegitim

by realitatea   1 min
0