Tabu
LIFESTYLE

Atunci cand starea de vacanta este activata: cum faci cu transportul?

Clujul este un oras care promite o vedere autentica a ceea ce inseamna Romania de-a lungul istoriei si o noua viziune a ceea ce inseamna tineretea, vacanta si cheful de distractie, din prezent. Festivalurile de muzica si arta, concertele si alte evenimente planificate in acest oras aduna, an de an, luna de luna, chiar zi de zi, mii de tineri turisti in inima Ardealului.

Untold, Electric Castle, festivalurile de arta, concertele si chiar evenimentele sportive poarta numerosi turisti pe meleagurile ardelene, chiar si cu avionul. In plus, frumusetea orasului cu toate obiectivele turistice si cu toate cladirile incarcate de detalii arhitecturale te fac sa revii in acest oras in vacanta sau chiar si fara motiv.

Cum poti ajunge repede la un festival de muzica din Cluj?

Pentru ca festivalurile sunt obiectivele principale pentru multi tineri, este foarte probabil ca fluxul de oameni sa fie destul de mare, in special in aeroportul din Cluj-Napoca. In aceeasi masura, traficul si aglomeratia din mijloacele de transport ar putea fi destul de anevoioase si mai putin de dorit, cand sunt invitati la cea mai mare distractie.

O metoda destul de simpla este, mai ales daca vii din orase la mii de km distanta de Cluj, sa iti rezervi din timp un bilet online la avion. Este mult mai confortabil si mult mai rapid. Eviti cateva ore de stat in masina si alte ore pline de aglomeratie pe drum. O completare la rezervarea biletului de avion este si rezervarea unui bilet online la o firma care ofera transfer aeroport-cazare ieftin, rapid si simplu.

Pentru ca orasul iti este necunoscut, pentru ca mijloacele de transport te deruteaza, pentru ca nu stii cate statii ai de mers pana la cazare, serviciile de transfer aeroport iti ofera siguranta si rapiditate, in acest sens. Fara griji si cu mai mult timp pentru distractie.

De ce sa apelezi la un serviciu de transfer aeroport cand vii in Cluj?

Clujul este un oras care merita vizitat, chiar daca festivalul de muzica este principalul motiv pentru care ajungi in aceasta destinatie. Atunci cand ajungi in aeroport, iti recomandam sa nu te ratacesti. Indicat este sa profiti din plin de timpul disponibil si nu il pierzi prea mult prin mijloacele de transport in comun.

Pentru ca distanta dintre aeroport si centru este de aproximativ 8 km, este posibil ca o firma de taxi sa perceapa costuri destul de mari, mai ales daca vrei sa ajungi in afara orasului. Autobuzele ar putea fi destul de putine si de greu de accesat.

Transfero, o firma care ofera servicii de transfer aeroport in Cluj, iti pune la dispozitie curse autocar aeroport-destinatie,  in cel mai simplu mod. Intri online, alegi destinatia, cumperi biletul online si stai fara griji, in momentul cand ajungi in aeroport.

ARTICOLE SIMILARE

Oamenii de știință au aflat cum se poate prelungi speranța de viață cu 10 ani

Andreea Damian

Povestea sopranei cu „voce de înger” din Republica Moldova care cântă pe străzile din Los Angeles

Andreea Damian

Azi marcăm Ziua Internațională a Fericirii

Andreea Damian

VESTE DRAMATICĂ pentru Draga Olteanu Matei! “A MURIT în această dimineaţă”

Ellen DeGeneres, părăsită de parteneră?

10 lucruri obișnuite interzise femeilor în urmă cu 100 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu