Home > Fashion > Au apărut pantofii cu toc în formă de cruce

Au apărut pantofii cu toc în formă de cruce

Limita dintre admiraţie şi obsesie este uneori atat de fină încât devine aproape imposibil ca un împătimit să nu se rătacească. Probabil că asta a făcut şi cel care a realizat designul pentru această pereche de pantofi cu toc în formă de cruce.

Unii ar numi-o blasfemie, alţii s-ar amuza doar, în timp ce designerul s-a gândit probabil că asta este ceea ce Lady Gaga ar purta cu siguranţă.

 Tu ai purta aşa ceva?

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Raluca van Staden, romanca gratie careia cancerul e depistat în 6 minute

10 Responses

 1. Pingback : Au apărut pantofii cu toc în formă de cruce | Elodia

  1. Finnetta

   E un cocunrs sprijinit de mafia bloggerilor, din care fac si eu parte.Citeste regulamentul blogosferic, sectiunea Promotii si cocunrsuri exclusiv pentru bloggeri , aliniatul 4, litera B 😛

   1. Hunk

    pana acum am ajuns o singura data si nu am ieltens mare lucru. Am plecat cam sifonat dupa o beuta prelungita la Cabana Caraiman, am ajuns la cruce si stiu ca mi s-a parut imensa. Dar nu am alte amintiri :). Acum 5 ani cand eram student, am urcat Valea Alba cu inca 3 prieteni. Doar eu am iesit asa cum trebuie pe firul vaii intre Caraiman si Costila, restul au urcat aiurea si au iesit la Cruce pe nu stiu ce Albisoara foarte foarte expusa. Mi-au spus ca li s-a parut frumoasa Crucea, ca au ajuns cu bine si erau tare fericiti ca nu au cazut la ultima saritoare. Cand au ajuns la Cruce s-au simtit in siguranta….au gasit salvarea 😀

 2. cineva

  asta e blasfemie curata! chiar nu le e frica de Dumnezeu, caci crucea a altarul pe care a fost rastignit Mantuitorul?
  mare pacat si pt ei si pt voi!!!

  1. Jake

   Noul prdous din gama Apidermin,cred ca va fi : un sapun sau un gel de dus cu laptisor de matca si propolis care catifeleaza pielea sau un lapte de corp cu aceleasi proprietati,pentru ca aceste prdouse lipsesc din portofoliul Apidermin si ar fi binevenite.Oricare ar fi prdousul nou,il astept cu mare interes!

 3. anca

  folosindu-se de oameni, dracii lovesc in cele Sfinte. Acum, acum, ceva draci s-au folosit de un pantofar.
  si or sa se mai foloseasca de toti care or sa le cada in cursa, si vor cumpara astfel de pantofi…

Comenteaza acest articol

Au apărut pantofii cu toc în formă de cruce

by realitatea   <1 min
10