Tabu
Image default
BEAUTY

Back to school: descoperă marea tendință de machiaj pentru noul an școlar

Am prelungi puțin vara purtând o față radiantă pentru întoarcerea noastră la birou. Și asta e bine, noua tendință de machiaj care face furori pe TikTok, promite tocmai acest efect. Ce este machiajul cu căpșuni și cum să-l adopți? 

Fie că sărbătorile au fost relaxante sau sportive, de multe ori revenim cu un ten bronzat și o strălucire sănătoasă pe care am dori să o prelungim cât mai mult. Deși este posibil să vă mențineți bronzul când vă întoarceți, există și sfaturi pentru a arăta bine cu machiaj. Acesta este mai ales cazul noului trend pe care îl vedem peste tot: machiajul cu căpșuni. La fel ca multe tendințe, a fost adoptată de It-girl, Hailey Bieber, adesea un pionier în machiajul la modă.

Machiaj cu căpșuni: ce este?

Acest machiaj constă în a folosi puține produse dar mizând pe o aplicare strategică pentru a conferi o strălucire tenului. Acest efect sărutat de soare rămâne în „era fetelor curate”, și anume, mizând pe un efect destul de natural. Iar avantajul acestei tendințe este simplu, rapid de realizat și se adaptează tuturor evenimentelor: îl poți adopta atât la serviciu, cât și pentru o plimbare de weekend sau chiar o seară blândă de septembrie. Pentru machiajul cu căpșuni ne inspirăm din fructul emblematic al verii, atât pentru culori, cât și pentru parfumuri.

Primul pas: un ten proaspăt și roz. Pentru a adopta acest trend, machiază ușor tenul, mizând mai degrabă pe o cremă colorată decât pe un fond de ten, înainte de a aplica bronzer și o doză bună de fard de obraz roz, aplicat pe pomeți, obraji și nas. 

Al doilea pas: o privire deschisă. Din nou, pariem pe un efect natural. Începem prin a structura aspectul pieptănând sprâncenele în sus și prin machiaj dacă este necesar (mai ales pentru a le densifica). Adăugăm o linie subțire de eyeliner (maro sau negru), nu prea puternic și un strop de rimel pentru a mări ochii.

Al treilea pas: o gură lucioasă. Terminăm aspectul cu o gură roz sau ușor roșie. În mod ideal, începem prin a trasa conturul buzelor cu un creion înainte de a adăuga puțin balsam colorat!

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Victoria Beckham dezvăluie cei cinci pași din rutina sa de dimineață

Andreea Damian

Ce influenta are machiajul asupra unei femei?

realitatea

Andreea Bănică – Secrete de înfrumusețare

Sisley la The Place

realitatea

Îngrijirea picioarelor: de ce nu ar trebui să-ți tai unghiile prea scurt?

Andreea Damian

Teodora, fata lui Meme Stoica, gafă vestimentară de proporții

Scrie un comentariu