Tabu
Image default
lifestyle

BAHMU a plecat cu copiii lui PRIGOANA la Calugareni! S-au certat de la …aerul conditionat?!?

Odiseea divortului numarul 4 dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana continua! In discutie este custodia celor doi baieti de 6 si 2 ani, Eduard si Maximus.
Adriana Bahmuţeanu a ajuns ieri la poliţie puţin după ora 16.00, acolo unde o aştepta avocatul său. Optimistă, ea le-a declarat reporterilor ziarului Libertatea că nu are motive de îngrijorare şi că viitorul pare mai degrabă… roz. Vedeta TV a fost chemată pentru a da o declaraţie la plângerea pe care soţul său, Silviu Prigoană, a făcut-o la poliţie, în care-şi acuza direct nevasta că i-a răpit odraslele. Deputatul spune că Eduard şi Maximus sunt obişnuiţi cu un anumit standard de viaţă, pe care acum Adriana nu li-l mai poate oferi. După câteva zeci de minute de discuţii cu oamenii legii, Bahmuţeanca a părăsit sediul poliţiei. Ea le-a prezentat ofiţerilor un contract de închiriere pe un an al unei case din zona Pantelimon, acolo unde va locui cu cei doi băieţi. Adriana este de acord ca soţul său să-i viziteze pe cei mici, însă acesta nu va trebui să vină însoţit de bodyguarzi. În plus, a precizat vedeta, Prigoană nu-i va putea lua pe copii din casa în care se vor muta în perioada următoare. Deocamdata, copiii stau impreuna cu mama lor intr-o pensiune din Calugareni.
Iata ce a declarat Adriana pentru www.libertatea.ro in legatura cu motivele acestei noi despartiri:

“De ce crezi că Silviu este supărat? De ce v-aţi certat atât de rău?

În casă era o atmosferă foarte tensionată în ultima vreme, ne certam de la absolut orice. Probabil că nu i-a trecut încă supărarea că nu a câştigat alegerile la Primăria Capitalei. Nici nu ştiu ce să zic, pentru că nu mai vorbea cu mine. Ne-am certat de la aerul condiţionat, că lui îi tot era cald, iar eu şi copiii eram deja răciţi.

De ce crezi că Silviu vrea să te scoată mamă iresponsabilă?

Nu ştiu de ce face asta, nu îl înţeleg. Nu sunt ultima infractoare ca să mă reclami la Poliţie, aşa cum Silviu a făcut. Însă eu ştiu că sunt capabilă să-mi cresc şi singură băieţii, nu doar în palatul lui de cleştar. Important este să-i iubeşti, că nu mănâncă cu două linguri sau se îmbracă de la nu ştiu ce firme. Spre exemplu, eu le iau şi haine din Obor, nu mi-e ruşine. Oricum noi nu aveam o situaţie atât de pe roze cum crede lumea. Dar nici nu pot să spun că mi-a lipsit ceva.

Ce i-ai spune lui Prigoană acum?

M-aş bucura să avem o discuţie serioasă. Şi dacă ar avea pe altcineva asta nu înseamnă că trebuie să se poarte aşa urât cu mine, cu familia lui. Dacă ar veni şi mi-ar spune că s-a îndrăgostit de alta, aş înţelege, dar vreau doar să îmi spună adevărul.”

Mai mult: Adriana Bahmuţeanu: “Dacă Prigoană ar veni şi mi-ar spune că s-a îndrăgostit de alta, aş înţelege” | INTERVIU EXCLUSIV – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton isi face mama BONA PRINCIARA

Charlize Theron recunoaște că este obsesiv-compulsivă

realitatea

FEMEI FRUMOASE: Altii n-au deloc, TABU are 3 deodata!!!

SILVIA CHIFIRIUC: “Nu-s vinovata de divortul lui PETRE ROMAN!”

Primul bolnav de EBOLA din Romania?!

Istoria cristalelor Swarovski

realitatea

Scrie un comentariu