Home > Lifestyle > Banc stupid al lui BOBONETE despre pretul unui act sexual cu LAURA COSOI

Banc stupid al lui BOBONETE despre pretul unui act sexual cu LAURA COSOI

Mihai Bobonete a facut un gest reprobabil, jignind-o cumplit pe LAURA COSOI. Intr-o reprezentatie de stand-up, acesta a umilit-o in public.

A avea simtul umorului este o mare calitate, insa, uneori nu poti rade la o gluma, oricat de tare te-ai stradui. Acesta este si cazul momentului sustinut de Mihai Bobonete intr-un celebru mall din Capitala. Cunoscut ca un actor foarte talentat si apreciat de public pentru asta, de data aceasta a reusit sa cada in dizgratia tuturor. Intr-un moment de stand-up, Bobonete a atacat-o fara mila pe Laura Cosoi. Acesta a facut mai multe pe glume pe seama frumoasei vedete, dar una a le-a intrecut pe toate. Aluzia la Smiley a fost, de departe si mai urata.

“Am nimerit langa fost gagica a lui Smiley, langa Laura Cosoi, la cinema si tot filmul m-am uitat la ea, sa dau de inteles ca ceva e in neregula. La final s-au aprins luminile si mi-a zis ‘ am inteles ca m-ai recunoscut, dar te-ai uitat la mine asa insistent’. Si i-am zis ‘nu, dar mi-ai baut tot sucul’. Mi-a baut un litru de Cola. Am vrut sa il sun pe Smiley si sa ii spun ca daca vrea sa o f*** in c** sa ii ia o Fanta la 2,5 litri ca e disperata dupa gaz”, a spus Bobonete, cu zambetul pana la urechi, conform www.cancan.ro.

Articole asemanatoare
smiley
Timpuri noi pentru Smiley care s-a întors la Adeline
laura-cosoi si rita
Laura Cosoi inspirată de fiica sa pentru o nouă colecție
laura-cosoi-oarty
Laura Cosoi a dat o petrecere atipică pentru fiica sa Rita de ziua ei
De ce aniversare a avut parte Laura Cosoi în familie

Comenteaza acest articol

Banc stupid al lui BOBONETE despre pretul unui act sexual cu LAURA COSOI

by   1 min
0