Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Barack Obama a făcut un top al filmelor și serialelor lui preferate în 2019

Fostul președinte SUA – Barack Obama a pus pe primele trei locuri serialul Fleabag, filmul Little Women și filmul The Irishman.

“Lista din acest an include totul, de la explorări ale dinamicii claselor sociale și relaționale, până la o readaptare inspirată a unui roman grafic clasic, până la unul dintre cele mai speciale lucruri din istorie – un concert Aretha Franklin”, a scris Obama în titlul postării sale de pe rețelele sociale. Printre filmele sale preferate s-au numărat Booksmart, regia Olivia Wilde, The Farewell, Matt Damon și Christian Bale cu Ford v. Ferrari, Martin Scorsese cu The Irishman, Jamie Foxx și Michael B. Jordan cu Just Mercy, precum și Scarlett Johansson și Adam, cu Marriage Story.

Cele mai bune seriale TV din 2019 sunt pentru fostul președinte: Fleabag și Watchmen.

Nu a uitat să menționeze și documentarul Netflix pe care l-a realizat împreună cu soția sa Michelle Obama. „Bineînțeles, există și American Factory, un film de la propria noastră companie de producție, Higher Ground, care a fost recent selectat pentru un Oscar. Este prima noastră ofertă în parteneriat cu Netflix și sunt încântat de celelalte proiecte pe care le avem în derulare”, a spus Obama. American Factory, un documentar despre Ohio post-industrial, a avut premiera pe Netflix în august, marcând primul film lansat în coproducție cu Netflix. Sâmbătă, Obama a recomandat și 19 cărți pentru a marca sfârșitul anului 2019.

ARTICOLE SIMILARE

Instagram interzice filtrele faciale cu efect de „operații estetice”

Andreea Damian

V for Vintage la Cafepedia

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 102. Românii, lăsați fără parade

Andreea Damian

Stiai ca creierul isi poate reveni dupa anorexie?

realitatea

Autorul George R. R. Martin: Game of Thrones ar fi putut avea 13 sezoane

Andreea Damian

TAYLOR SWIFT – FEARLESS

realitatea

Scrie un comentariu