Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

BARBATII din viata IULIEI POPOVICI, femeia care-i face un copil lui TUDOR CHIRILA

Tudor Chirilă nu este primul bărbat cu notorietate care a trecut prin viaţa Iuliei Popovici, cea care, peste două luni, îi va dărui artistului un copil. Fostul model a bifat o idilă cu mai tânărul Matteo, în urmă cu aproape şase ani. Iulia Popovici, femeia care îl va face tată pe Tudor Chirilă, este un personaj discret, puţine lucruri fiind cunoscute despre ea. Nu este însă necunoscută în modelling, tânăra având şi câteva tangenţe notabile cu lumea strălucitoare a showbizului. În 2008, Iulia s-a iubit scurt, dar intens cu Matteo, cântăreţul etichetat la acea vreme drept “fostul iubit al Deliei Matache”. Artistul tocmai încheiase relaţia cu blonda, când timişoreanca i-a căzut cu tronc. “Nu pot spune că a fost o relaţie… Am fost împreună doar două săptămâni. Nici nu-mi mai amintesc exact unde ne-am cunoscut”, ne-a mărturisit Matteo. Fată cuminte şi precaută, după cum tot el o cataloghează, Iulia nu i-a căzut în braţe cu una, cu două. “Ştiu sigur că nu m-am culcat cu ea din prima noapte”, dezvăluie cântăreţul. Focul dintre ei s-a stins repede, dar Iulia a rămas o amintire plăcută pentru Matteo. Primele referiri la relaţia Iuliei cu Tudor Chirilă au apărut anul următor, în 2009, când solistul era implicat în relaţia cu Andreea Raicu. La vremea aceea, surse din preajma lor susţineau că cei doi se întâlnesc în taină în casa artistului.
Născută în Timişoara, Iulia a intrat în lumina reflectoarelor încă de la 17 ani, când a devenit manechin şi s-a mutat la Bucureşti. A fost descoperită în oraşul ei natal de un agent şi în scurt timp a ajuns să lucreze cu cea mai mare agenţie din Capitală. Aşa a descoperit-o Cătălin Botezatu, făcând din Iulia o prezenţă nelipsită din show-urile lui de modă. “Pe Iulia o ştiu foarte bine. Am lucrat mult cu ea. E foarte bună ca manechin, e profesionistă, teatrală şi foarte docilă. Putea prezenta orice. Nu are frumuseţea aia angelică, însă atitudinea face toţi banii. Are păr frumos, corp frumos. Dincolo de podium, era una dintre cele mai cuminţi fete cu care am colaborat”, îşi aminteşte Botezatu.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Cadoul de nuntă spectaculos pe care Regina Elisabeta a II-a i l-a oferit nepotului ei

Andreea Damian

ŞOC! Marta participa la orgii alături de fetele traficante?

Bărbaţii mânâncă mult mai sănătos decât femeile

realitatea

Andreea Esca nu i-a iertat pe Huidu şi Găinuşă: «E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post»

HOTII au intrat noaptea peste familia lui BOBONETE din “Las Fierbinti”

Aceste clişee ne dor (24): “E părerea mea!”

1 comentariu

Victor 11 September 2014 at 15:36

Sunteti varza, ati incurcat Iuliile

Răspunde

Scrie un comentariu