Home > Sex-Relatii > Bărbații privesc doar aspectul unei femei? De ce femeile se uită doar la bani în ziua de azi?

Bărbații privesc doar aspectul unei femei? De ce femeile se uită doar la bani în ziua de azi?

Când o femeie este frumos îmbrăcată și elegantă și intră într-o încăpere, persoanele din jur o observă imediat: bărbații o privesc insistent, iar femeile devin brusc invidioase pentru că este frumoasă. (P)

Nu contează prea mult cu ce se ocupă ea. Un lucru sigur este acela că femeile au concurat întotdeauna între ele, nu au suportat aspectul și stilul frumos al altei femei. Pentru bărbați a contat ceea ce este subtil, frumos, sexy la o femeie.

Femeile se uită doar la bani în ziua de azi? De multe ori așa este. Asta este realitatea. Bărbatul cu cea mai mare influență, care are o situație financiară foarte bună se va bucura de cea mai mare atracție. Banii sunt foarte utili în seducerea femeilor. Dacă ai bani îți poți permite haine elegante, o cină la un restaurant de lux, o plimbare cu mașina într-un loc romantic, o vacanță, etc.

Pe de altă parte bărbații nu vor ca femeile să devină o povară pentru ei, ei caută femei independente, pe care nu trebuie să le întrețină. Pentru o relație sănătoasă, de lungă durată, ei aleg femei care sunt frumoase, au capacitatea de a avea grijă de ele, au atitudine, sunt capabile să se întrețină singure.

Potrivit estimărilor, în majoritatea țărilor occidentale femeile sunt mai bine educate decât bărbații și ajung să câștige mai mulți bani comparativ cu aceștia. Sunt familii în care bărbatul stă acasă cu copiii, iar femeia merge la muncă pentru a câștiga bani. Potrivit psihologilor, aceste femei datorită câștigurilor mari au tendința de a conduce în familie. Tații care stau acasă și au grijă de copii ajung să aibă probleme asemănătoare cu mamele care erau casnice iar bărbatul lucra.

În timp, astfel de persoane care nu au un loc de muncă se obișnuiesc astfel, iar cu trecerea anilor dezvoltă un handicap, nu mai au curajul de a mai căuta și a ajunge vreodată să aibă un loc de muncă. Se complac așa cu viața de familie și nu mai caută un job. În ceea ce privește femeile care asigură veniturile casei și ele au anumite probleme, se tem că sunt iubite doar pentru că aduc bani. În plus, ele deși muncesc, atunci când ajung acasă se mai ocupă și de copii și de partenerul lor. Prin urmare, timpul liber al femeilor s-a scurtat, ele ajung să fie foarte obosite.

Femeile cu acest stil de viață nu mai au timp liber pentru ele. Se spune că banii schimbă oamenii. Bărbații care stau acasă nu apreciază de multe ori femeile care muncesc, ei cred că ele așteaptă prea mult de la ei (să se ocupe de casă, de copii și să fie și romantici). În ziua de azi, femeile vor să fie independente, ele caută locuri de muncă pentru a câștiga bani, pentru a avea o minimă stabilitate financiară.

Multe femei din România, mai ales studente, decid să facă videochat pentru bani. Ele aleg acest job din timpul facultății pentru a-și plăti studiile, iar apoi sunt tentate să-l păstreze și după terminarea universității. Probabil această industrie cu creștere rapidă în România se datorează faptului că aicioamenii au venituri mici. România este printre cele mai sărace țări din Europa. Foarte multe fete tinere aplică pentru anunțurile de acest tip pentru a lucra la un studio videochat unde au posibilitatea de a câștiga sume mari de bani. În mare parte este vorba despre conversație, de capacitatea de a juca un rol și de a fi sexy, prin care fata să păstreze un utilizator plătitor online pentru cât mai multe minute.

Specialiștii spun că femeile nu sunt forțate să facă asta, ele pur și simplu aleg un astfel de job din lipsă de stabilitate financiară. Unii spun că ar fi manipulate psihologic. În realitate probabil multe tinere termină o instituție de învățământ superior și apoi nu găsesc un loc de muncă în domeniul lor. Studentele primesc mesaje pe Facebook sau la căminele unde sunt cazate cu oferte de muncă, iar anunțurile de la studiouri sunt foarte convingătoare cu ceea ce promit: bani, bonusuri, perfecționarea limbii engleze.

Sunt studiouri care au formatori în acest sens, ele angajează un psiholog pentru a discuta cu fetele, pentru a le învăța să fie inteligente, frumoase și senzuale, dar și un profesor de limba engleză. Este important ca modelele să cunoască limba engleză destul de bine, pentru că majoritatea utilizatorilor sunt din străinătate.


2 Responses

  1. gg

    Miz..abil articol, toata mini povestea cu rolul femeii si barbatului … si cum se inverseaza… si nevoia de bani. Cum se gaseste chiar o mini-scuza pt curvasaraie… stabilitatea financiara, psihologi (proxenetii) ce le invata “sa fie inteleigente”. Extraordinara situatie cand o fata foarte educata, cu studii ce nu-i trebuiesc ajunge sa se … virtual pt bani, desigur si relatiile stimabilei vor fi axate tot pe bani … etc, pt asta trebuie sa fi inteligenta, cu studii, frumoasa, sa-si perfectioneze LIMBA engleza ( ca maciuka nu vb romana). Are nevoie oare o femeie de toate astea DOAR ca sa devina o panarama sau ADEVARUL E CA NU-I TREBUIE NIMIC DIN TOATE ASTEA CI DOAR UN POST DE CASIERA LA SUPERMARKET, UN BARBAT IUBITOR, UN COPILAS DRAGUT, fara alte fitze si basini de starleta spre disperarea proxenetilor virtuali ce nu-si vor mai gasi tamoe cu diploma murdare de engleza la botik.

  2. gg

    Miz..abil articol, toata mini povestea cu rolul femeii si barbatului … si cum se inverseaza… si nevoia de bani. Cum se gaseste chiar o mini-scuza pt curvasaraie… stabilitatea financiara, psihologi (proxenetii) ce le invata “sa fie inteleigente”. Extraordinara situatie cand o fata foarte educata, cu studii ce nu-i trebuiesc ajunge sa se … virtual pt bani, desigur si relatiile stimabilei vor fi axate tot pe bani … etc, pt asta trebuie sa fi inteligenta, cu studii, frumoasa, sa-si perfectioneze LIMBA engleza ( ca maciuka nu vb romana). Are nevoie oare o femeie de toate astea DOAR ca sa devina o panarama sau ADEVARUL E CA NU-I TREBUIE NIMIC DIN TOATE ASTEA CI DOAR UN POST DE CASIERA LA SUPERMARKET, UN BARBAT IUBITOR, UN COPILAS DRAGUT, fara alte fitze si basini de starleta spre disperarea proxenetilor virtuali ce nu-si vor mai gasi tambe cu diploma murdare de engleza la botik.

Comenteaza acest articol

Bărbații privesc doar aspectul unei femei? De ce femeile se uită doar la bani în ziua de azi?

by realitatea   3 min
2