Tabu
Image default
LIFE & LOVELIFESTYLEWhat's hot

Cel mai tare DIVORT din 2014!

divort 2EA este o actrita foarte cunoscuta, EL este solistul vocal al unei trupe celebre. Au doi copii marisori (7 si 9 ani) si, totusi, se despart, dupa ce au incercat, vreme de un an, sa gaseasca o cale  de convietuire.

Actrița americană Gwyneth Paltrow și cântărețul britanic Chris Martin, lider al  grupului Coldplay, au anunțat marți că se despart. ‘Cu inima plină de tristețe  am hotărât să ne despărțim’, au scris cei doi, căsătoriți din 2003, într-un  mesaj comun postat pe site-ul internet al actriței și preluat de AFP.

Am muncit din greu în ultimul an, uneori împreună, alteori separați, să vedem  ce mai putem face și am ajuns la concluzia că, deși ne iubim mult, vom trăi  despărțiți’, adaugă ei, citați de Agerpres.

Gwyneth Paltrow, 41 de ani, și Chris Martin, 37 de ani, își ilustrează  mesajul de despărțire cu o fotografie în care apar zâmbitori, pe o pajiște  însorită, și afirmă că vor continua să fie o familie. Cuplul are doi copii, o  fată de nouă ani, Apple, și un băiat de șapte ani, Moses.

Au existat rumori, alimentate si de un interviu ambiguu al lui Gwyneth, cum ca actrita are o anumita forma de nimfomanie…

ARTICOLE SIMILARE

Cum te poți feri de atacurile rechinilor, când te afli într-o vacanță exotică

Andreea Damian

Cum arata sotul Mirelei Boureanu Vaida, despre care vedeta vorbeste mereu la TV

Kylie Jenner spune că maternitatea și sexualitatea pot coexista

realitatea

Berea fără alcool îți îmbunătățește calitatea somnului!

Tentatia fructului interzis

realitatea

Update: FAMILIA nu are bani sa ridice cadavrul! CIOABA, regele rromilor, a murit in Turcia!

Scrie un comentariu