Home > Agenda > BETON Street Art Festival isi deschide portile pe 24 iunie in Bucuresti

BETON Street Art Festival isi deschide portile pe 24 iunie in Bucuresti

Sa faci arta e Beton. Orasul e Beton. Muzica e Beton. Beton e festivalul care face din actul de creatie un spectacol, fiind prima manifestatie in care publicul e pus in contact direct cu actul artistic.

Instalati pe socluri, artistii vor primi la inceputul evenimentului obiecte, structuri si materiale pe care le vor transforma in arta de-a lungul celor doua zile in care se desfasoara festivalul, respectiv 24 si 25 iunie.

Totul se intampla in curtea facultatii de Arte, alaturi de un line-up pe masura, Golan pe 24 iunie si Vlad Dobrescu + CTC, duminica, 25 iunie.

Arta stradala contine secretul transformarii obiectelor care polueaza sau sunt de prisos in vectori estetici, care atrag turismul, creeaza motive pentru organizarea de manifestari culturale si educa publicul in zona estetica.

“Avem incredere ca Beton Festival o sa creasca, iar in timp o sa devina o manifestare de mare amploare care va ajunge sa fie chiar o rampa de lansare a noilor talente, un mijloc de exprimare al artistilor confirmati, dar nu in ultimul rand si un sistem de infrumusetare al Bucurestiului si de educare a marilor mase cu privire la frumos.” este de parere Radu Pilat, organizator BETON Street Art Festival.

ART LINEUP:

Costin Ionita, Kero, Irlo, Ocu, Fear, Radu Pandele, Robert Capraru, Balamuc, Ion Ludosanu, Pisica Patrata, Ghica Popa, Gaspar Szilard, Razvan Dumitru.

VIBES BY:

Sambata: Adina, Sasha aka Zabriskie, Nopame, GOLAN

Duminica: Nipple’s Delight, DJ Bully, Gojira + Planet H, Vlad Dobrescu + CTC

Bilete:

20 lei pe zi | 35 lei festival pass in avans.

25 lei pe zi | 40 lei festival pass la intrare.

Articole asemanatoare
festival
Astăzi începe Festivalul global de film de pe YouTube
festival
Pericolul major pe care îl ascund festivalurile de muzică
Clipul TIFF cu Oana Pellea și Maia Morgenstern șochează habotnicii
Cantat, liderul Noir Desire interzis la festivalurile de muzică din vară

Comenteaza acest articol

BETON Street Art Festival isi deschide portile pe 24 iunie in Bucuresti

by realitatea   1 min
0