Tabu
Image default
CULTURESlider

BETON Street Art Festival isi deschide portile pe 24 iunie in Bucuresti

Sa faci arta e Beton. Orasul e Beton. Muzica e Beton. Beton e festivalul care face din actul de creatie un spectacol, fiind prima manifestatie in care publicul e pus in contact direct cu actul artistic.

Instalati pe socluri, artistii vor primi la inceputul evenimentului obiecte, structuri si materiale pe care le vor transforma in arta de-a lungul celor doua zile in care se desfasoara festivalul, respectiv 24 si 25 iunie.

Totul se intampla in curtea facultatii de Arte, alaturi de un line-up pe masura, Golan pe 24 iunie si Vlad Dobrescu + CTC, duminica, 25 iunie.

Arta stradala contine secretul transformarii obiectelor care polueaza sau sunt de prisos in vectori estetici, care atrag turismul, creeaza motive pentru organizarea de manifestari culturale si educa publicul in zona estetica.

“Avem incredere ca Beton Festival o sa creasca, iar in timp o sa devina o manifestare de mare amploare care va ajunge sa fie chiar o rampa de lansare a noilor talente, un mijloc de exprimare al artistilor confirmati, dar nu in ultimul rand si un sistem de infrumusetare al Bucurestiului si de educare a marilor mase cu privire la frumos.” este de parere Radu Pilat, organizator BETON Street Art Festival.

ART LINEUP:

Costin Ionita, Kero, Irlo, Ocu, Fear, Radu Pandele, Robert Capraru, Balamuc, Ion Ludosanu, Pisica Patrata, Ghica Popa, Gaspar Szilard, Razvan Dumitru.

VIBES BY:

Sambata: Adina, Sasha aka Zabriskie, Nopame, GOLAN

Duminica: Nipple’s Delight, DJ Bully, Gojira + Planet H, Vlad Dobrescu + CTC

Bilete:

20 lei pe zi | 35 lei festival pass in avans.

25 lei pe zi | 40 lei festival pass la intrare.

ARTICOLE SIMILARE

Graviduța Adela Popescu, momente de panică: „Mi-am făcut testul Covid și…”

Andreea Damian

Cât le-a costat pe Ana Baniciu și Raluka să se întoarcă acasă din infernul din Israel

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Imaginea postată de Anamaria Prodan confirmă totul

Andreea Damian

Adda revine pe scenă! Ce a anunțat artista

Andreea Damian

Spionaj la granița cu arta: “Fay Grim-

realitatea

Scrie un comentariu