Tabu
CULTUREFASHION

BIEN SAVVY Bridal Sale

Pe 28 noiembrie, la BIEN SAVVY BRIDAL SALE, ai reduceri de pana la 80% la rochii de mireasa din colectiile Bien Savvy si La Sposa, cu preturi care incep de la 580 lei!

La Bien Savvy Bridal Sale ai 250 de rochii de mireasa pretioase din colectiile Bien Savvy si La Sposa, rochii de mireasa elegante, adevarate piese statement, perfecte pentru femeia care vrea sa isi celebreze povestea de dragoste cu rafinament. Pentru o zi, rochiile din colectiile Bien Savvy One Love, Love Story, Glamour si nu numai, alaturi de colectiile La Sposa, au preturi fabuloase, reduse cu pana la 80% in trei locatii BIEN SAVVY din tara.

In aceasta toamna, Bridal Sale te asteapta in: Bien Savvy Bucuresti (Bd Cantemir 2B), BIEN SAVVY Constanta (Bd Ferdinand 19) si BIEN SAVVY Brasov (Bd 15 Noiembrie 36).

Din 250 de rochii de mireasa pretioase la preturi care incep de la 580 lei, una trebuie sa fie a ta ! Evenimentul de sale incepe la 10 : 00 si continua pana la orele 20 : 00. Ai grija sa nu intarzii pentru ca prima venita, este prima servita.

Pentru viitoarele mirese care nu pot ajunge in locatiile Bien Savvy, am hotarat sa facem Bridal Sale disponibil si online, in boutique-ul www.biensavvy.eu. O serie de rochii de mireasa Bien Savvy vor avea in boutique-ul online, pe 28 noiembrie, reduceri de pana la 60%.

ARTICOLE SIMILARE

Toamna aceasta aniversăm 80 de ani de la prima pereche de ciorapi din nailon

realitatea

Curs de stil personal si vestimentar

realitatea

Making of Tabu de decembrie

realitatea

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi | Călătorie spre Sud

Ciocîrlan

Dior Fashion Show | Maria Grazia Chiuri a creat un basm modern la Palatul Versailles

Andreea Damian

Omul de afaceri Dan Haidău a împușcat un câine aflat lângă stăpân, în pădurea de agrement Moșnița

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu