Tabu
Image default
BEAUTY

BÔCASSY – pentru o ingrijire naturala a pielii

Produsele de ingrijire pentru piele BÔCASSY, contin preponderent ingrediente de origine naturala ce au fost aduse la un echilibru ideal dupa ani lungi de cercetare pentru a satisface nevoile pielii, insa fara a o incarca. Combinatiile corecte si eficiente ale diferitelor ingrediente in formele lor naturale, fac produsele BÔCASSY sa fie adecvate si eficiente pentru toate grupele de varsta si diferitele necesitati. Produsele sunt testate si certificate pentru eficienta si prezinta modificari semnificative si vizibile dupa doar 4 saptamani de utilizare pe toti subiectii.

Produsele BÔCASSY nu contin parabeni, uleiuri de silicon, coloranti, uleiuri minerale, in orice forma. Eficienta dovedita. Produse testate dermatologic.

CREMA HIDRATANTA CU TEXTURA DE GEL

Crema hidratanta cu textura de gel BÔCASSY reprezinta produsul de ingrijire necesar pentru fiecare tip de piele, avand calitatea dovedita de a mentine o hidratare optima timp de 24 de ore de la aplicare. Acesta face ca pielea sa fie proaspata si radianta si mareste efectul altor produse atunci cand este folosita in combinatie. Crema cu textura de gel BÔCASSY este bogata in ingrediente care au efecte multiple, dar cele mai importante pentru acest produs sunt hidratarea efectiva pe tot parcursul zilei. Toate ingredientele sunt alese cu grija pentru a nu distruge tonusul pielii si pentru a nu bloca porii lasand o senzatie neplacuta pe piele.

CREMA HIDRATANTA DE NOAPTE

Crema hidratanta de noapte BÔCASSY este foarte eficienta si bogata in surse naturale si elemente necesare pentru a mentine tonusul optim al pielii, aspectul sau sanatos si cresterea fermitatii si elasticitatii. Pe timpul noptii pielea se auto-regenereaza in mod natural si este necesar sa oferim sprijin acestui proces prin combinatia corecta de uleiuri, pentru a inlocui lipsa de vitamine, minerale si grasimipe care le pierde in mod natural cu trecerea timpului.

CREMA DE ZI LEJERA

Acesta este conceputa pentru femei cu varsta cuprinsa intre 25-45 de ani. Sarcina principala a acestei creme este de a hidrata pielea pe parcursul zilei, asigurandu-i nutrientii necesari si energizarea. Pentru a creste fermitatea pielii si a imbunatati tonusul, crema de zi lejera BÔCASSY este bogata in ulei de masline care hraneste pielea din interior netezind astfel suprafata sa, este bogata in acizi grasi si are un efect de intinerire al pielii.

CREMA DE ZI HIDRATANTA

Crema de zi hidratanta BÔCASSY este pentru o ingrijre puternica si completa, care, prin compozitia sa bogata pe baza de plante, satisface nevoile pielii mature, ceea ce face nivelul de lifting, hidratarea si hranirea  una dintre prioritatile de top. Tenul matur are nevoie de mai multa hidratare si substante nutritive, deoarece se pierde apa mult mai rapid si este  inlocuita  in mod semnificativ mai lent. Prin urmare, este foarte important ca aceste elemente sa fie adaugate si pastrate in piele prin utilizarea cremelor de ingrijire.

CREMA DE NOAPTE NUTRIVITVA

Crema de noapte nutritiva este deosebit de bogata in uleiuri naturale din plante si grasimi (26%), extracte din plante care hranesc pielea in profunzime pe timpul noptii. Crema de noapte nutritiva BÔCASSY contine grasimi si uleiuri care restructureaza densitatea pielii si hranesc in profunzime.

SERUMUL

Serumul BÔCASSY  este cel mai puternic hidratant aferent acestei linii de produse de ingrijire a pielii, cu efect suplimentar asupra fermitatii si elasticitatii. Serumul este destinat tuturor grupelor de varsta ca o ingrijire completa pentru cei de varsta mijlocie (25-50) si / sau in completarea ingrijirii pentru o varsta matura (50).

ARTICOLE SIMILARE

Cum crede Karl Lagerfeld că a ajutat-o pe Adele să slăbească

Casele de modă au decis care sunt cele cinci tendințe de beauty în 2018

Andreea Damian

Linda Evangelista, pentru Vogue Italia, august

realitatea

Cum arata o cantareata de la noi la 2 ani dupa ce a disparut din showbiz! Ce i s-o fi intamplat!

A avea sau a nu avea extensii? Aceasta este intrebarea!

realitatea

Academie are grija de tine vara asta!

realitatea

Scrie un comentariu