Tabu
Image default
CULTURE

F64 isi prezinta lista cu produse si stocul pentru Black Friday

F64, cel mai mare magazin foto-video din Europa de Sud-Est, a pregatit pentru Black Friday reduceri la 25.000 de produse si 4.000 dintre acestea vor fi telefoane si tablete.

Perioada reducerilor incepe in noaptea de joi spre vineri, 21 noiembrie, si dureaza pana duminica, 23 noiembrie. Pentru a veni in intampinarea clientilor, Black Friday se desfasoara online pe F64.ro, dar si in magazinul fizic din Bucuresti, B-dul Unirii, nr. 45, acesta fiind deschis vineri si sambata in intervalul 08.00 – 22.00 iar duminica intre orele 09.00 si 18.00.

De-a lungul celor trei zile de Black Friday, F64 va avea 3.500 de aparate DSLR, 4.000 de obiective si 2.500 de aparate foto compacte. Se mai adauga acestora 300 de camere video, dar si 1.500 de camere de actiune si 55 de ceasuri inteligente.

Cat de cunoscut este Black Friday si ce doresc cumparatorii

F64 impreuna cu fotograful si bloggerul Dragos Asaftei, care detine „Blog de fotografie“, a dorit sa afle ce doresc oamenii de Black Friday, dar si cat de cunoscut este acest eveniment al reducerilor. Aproximativ 1.100 de persoane au raspuns chestionarului lui Dragos Asaftei si datele acestuia construiesc un profil interesant al iubitorului de fotografie din Romania.

Publicul majoritar este masculin, in proportie de circa 81%, cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani (62%) si detine un aparat de tip DSLR (peste 84%). Black Friday a ajuns la a patra editie in Romania si evenimentul a crescut in popularitate de la an la an. In 2014, 93% din respondenti au spus ca planuiesc sa cumpere de Black Friday si cei mai multi se orienteaza spre accesorii pentru aparatele lor. Bugetul mediu alocat este intre 500 si 1.000 de lei, iar informarea se face, in mare parte, prin bloguri si site-uri de specialitate si prin intermediul prietenilor sau fotografilor profesionisti.

ARTICOLE SIMILARE

Bill Gates a făcut o mare greşeală în cariera sa și o regretă enorm

Andreea Damian

Doliu la Hollywood! A murit Kelly Preston, soția lui John Travolta

Andreea Damian

PIERCE BROWN: e în natura noastră să creăm, să inventăm și să descoperim consecințele abia după o vreme

Dora Constantinovici

Portret al artistei la tinerețe: Silvia Horobeanu. Ilustrația digitală și culoarea ca terapie

Ciocîrlan

BETON Street Art Festival isi deschide portile pe 24 iunie in Bucuresti

realitatea

NOMAD | Petrecerea post apocaliptică

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu