Home > Agenda > Bomba! ANDREEA ESCA despre plecarea din PRO TV

Bomba! ANDREEA ESCA despre plecarea din PRO TV

andreea_esca pro tvFaptul că trustul MediaPro se zguduie din temelii nu mai este o noutate. După  demisia lui Adrian Sârbu și venirea noului director general, lituanianul  Aleksander Cesnavicius, în PRO TV se produc schimbări majore.

S-au scos din grilă emisiuni ca “Vocea României” și „Dansez pentru tine”, au  fost daţi afară angajați, iar alții au plecat de bună voie. Așadar, întrebarea  de pe buzele tuturor este ce se va întâmpla cu simbolul Știrilor Pro TV, Andreea  Esca (41 de ani), scrie click.ro.

“Toată presa a aflat că se petrec schimbări majore în PRO TV, dar eu am fost  prima. Era logic, pentru că lucrez aici. Au plecat foarte mulți oameni  deosebiți, dar eu nu am de gând să plec de la Știrile Pro TV. Aici am devenit  cine sunt. În ciuda schimbărilor, jurnalul de știri a rămas același. Are aceeași  politică editorială și aceiași oameni care lucrează pentru el. De asemenea,  structura de producție a rămas la fel. Vrem să păstrăm aceeași echipă cât de  mult se poate. Probabil că nici angajări nu se fac, deci modul în care PRO face  știri nu se va schimba”, a spus Andreea Esca luni seara, la decernarea  Premiilor Gopo.

Articole asemanatoare
andreea-esca
De ce nu mai poartă Andreea Esca inele și verigheta
alexia eram
Cum arată casa în care stă Alexia Eram, fiica Andreei Esca
andreea-esca
Cine sunt și cum arată cei mai importanți bărbați din viața Andreei Esca
Andrei Gheorghe
Andreea Esca a dezvăluit cum l-a descoperit pe Andrei Gheorghe

Comenteaza acest articol

Bomba! ANDREEA ESCA despre plecarea din PRO TV

by   1 min
0