Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

Bomba! ANDREEA ESCA despre plecarea din PRO TV

andreea_esca pro tvFaptul că trustul MediaPro se zguduie din temelii nu mai este o noutate. După  demisia lui Adrian Sârbu și venirea noului director general, lituanianul  Aleksander Cesnavicius, în PRO TV se produc schimbări majore.

S-au scos din grilă emisiuni ca “Vocea României” și „Dansez pentru tine”, au  fost daţi afară angajați, iar alții au plecat de bună voie. Așadar, întrebarea  de pe buzele tuturor este ce se va întâmpla cu simbolul Știrilor Pro TV, Andreea  Esca (41 de ani), scrie click.ro.

“Toată presa a aflat că se petrec schimbări majore în PRO TV, dar eu am fost  prima. Era logic, pentru că lucrez aici. Au plecat foarte mulți oameni  deosebiți, dar eu nu am de gând să plec de la Știrile Pro TV. Aici am devenit  cine sunt. În ciuda schimbărilor, jurnalul de știri a rămas același. Are aceeași  politică editorială și aceiași oameni care lucrează pentru el. De asemenea,  structura de producție a rămas la fel. Vrem să păstrăm aceeași echipă cât de  mult se poate. Probabil că nici angajări nu se fac, deci modul în care PRO face  știri nu se va schimba”, a spus Andreea Esca luni seara, la decernarea  Premiilor Gopo.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 25 iunie!

realitatea

Arnold Schwarzenegger nu a fost prima opțiune pentru rolul Terminatorului

Andreea Damian

BOTEZUL fetitei lui Adi Sana si a Ancai Serea / MENIUL complet

Începe Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent

Andreea Damian

KIM KARDASHIAN va avea o fetita!

Penurie de vopsea roz după realizarea filmului „Barbie”

Andreea Damian

Scrie un comentariu