Tabu
Image default
CULTURE

Dichisar de iarnă | Cea mai mare selecție de cadouri pentru Crăciun

Cel mai mare târg de handmade și design din București se întâmplă pe 11 și 12 decembrie la Impact Hub din București.

Pe 11 și 12 decembrie, la Impact Hub București din strada Gara Herăstrău 2, clădirea Equilibrium, de la 10:00 la 20:00.

E aproape, e foarte aproape perioada în care vei dărui din nou cadouri persoanei iubite, prietenilor, părinților, bunicilor sau oricui drag ție. Și imediat te vei întreba: ce cadouri voi alege de data aceasta. Începi chiar cu tine. Hai afară din cuib, într-un cadru festiv și în casă nouă, să petreci un weekend de căutări copleșitor de frumoase, transmit organizatorii.

Târg de cadouri handmade

Anul acesta, după work from home în fiecare zi, după întâlniri cu prietenii din ce în ce mai rare, după îmbrățișări virtuale mai mult pe zoom decât de-adevăratelea, fă-ți cadou timp petrecut așa cum îți place!

Hai pentru toți cei dragi ție care îți sunt alături necondiționat! Cadourile de care se vor bucura tot restul anului, alege să le cumperi local anul acesta. Fară lucruri care sunt doar că să fie. Alege pentru cei dragi cadouri care sunt așa cum sunt ei: speciale!

Hai pentru micile ateliere din România și pentru creatorii care migălesc cu mâna lor exact ce avem nevoie să așezăm sub brad anul acesta. Sunt produse lucrate cu pasiune, de oameni care-și dedică tot timpul, cunoștințele și trăirile pentru ca noi să admirăm și să purtăm altfel de bijuterii, accesorii sau îmbrăcăminte, să așezăm în casele noastre altfel de decorațiuni, iar copiii noștri să descopere lumea împreună cu jucării creative.
Nu uita, nu-i mare lista: pentru tine, pentru cei dragi ție, pentru creatorii români.

Super-selecție de cadouri

Energie multă, oameni frumoși, produse superbe, creativitate și pasiune, pe toate le vei întâlni la ediția care îți pregătește cea mai mare selecție de cadouri pentru Crăciun.
Într-o perioadă festivă și deja consacrată pentru cumpărăturile de sărbători, la Dichisar de Iarnă promitem două zile de experiențe crăciunistice și efervescență creativă cum poate doar în poveștile bunicilor noștri s-a mai auzit!

La Dichisar găsești:
• Shopping alternativ cu creatorii români
• Brunch & Coffee de weekend, că să te relaxezi înainte de aglomerația și goana după cadouri
• Muzică bună, cadouri surpriză, stat la povești și tot ce mai trebuie pentru un weekend în tihnă
• Bilete: 10 LEI, disponibile online sau la intrare

Sincron autentic între industriile creative și public, Dichisar este locul de întâlnire pentru iubitorii de shopping alternativ, pasionații de obiecte lucrate manual, fashion, design, bijuterie contemporană, accesorii de invidiat, produse cosmetice artizanale și decorațiuni.

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 Cele mai bune piese care au câștigat Oscarul

realitatea

Stiai ce e acela un freegan?

realitatea

Bucurestiul in weekend, 7-9 octombrie

realitatea

Un barbat s-a aruncat de pe Intercontinental

BIANCA si Victor Slav – personaje de reality show

Sărbătoritul zilei de 16 martie

realitatea

Scrie un comentariu