Tabu
lifestyle

BOTEZATU s-a certat cu Antena 1 si paraseste show-ul “Burlacul”

După 3 sezoane cu “Next Top Model”, 4 cu “Burlacul” şi unul cu “Burlăciţa”, părea că Bote va îmbătrâni la Antena 1. Însă lanţul de iubire e pe cale să se rupă. Nemulţumit de mai multe aspecte ale colaborării cu postul din Băneasa, designerul de 46 de ani are de gând să pună capăt contractului şi să se mute, cu arme şi bagaje, la o altă televiziune. Din altă ţară…
Libertatea a aflat că designerul e pe cale să facă o mutare de senzaţie şi să treacă de la “Burlacul” de România, pe care îl prezintă acum la Antena 1, la emisiunea similară din Germania.
Plecarea lui o să cam lase show-ul în aer, dar Cătălin e hotărât să facă acest pas. Nu doar pentru că oferta din Germania e supertentantă, ci şi pentru că aici a acumulat multe nemulţumiri.
Recent, designerul s-a plâns unui prieten că tot greul emisiunii a căzut pe umerii lui, deşi nu aşa fusese vorba la început: el a adus sponsori şi tot el a venit cu idei de probe şi locuri de filmare.
Când a fost nevoie să meargă cu echipa emisiunii în locaţii de lux din străinătate, tot el s-a văzut nevoit să apeleze la relaţiile sale – prinţul Albert de Monaco i-a facilitat filmarea într-un club de fiţe din Monaco, iar actriţa Sophia Loren l-a ajutat să urce la bordul vasului de croazieră MSC Splendida. Iar ce a pus capac pare să fie faptul că Bote a trebuie să scoată bani din propriul buzunar atunci când n-a primit fondurile cerute pentru emisiune!
Designerul e prieten cu şefa trustului din care face parte postul Antena 1, însă relaţia de amiciţie nu a fost suficientă pentru a-l face să se răzgândească şi nici promisiunile că va fi mai bine nu l-au convins.
Conform apropiaţilor lui Bote, acesta a semnat deja contractul cu televiziunea din Germania, iar pe şefa Antenei 1 a anunţat-o că imediat ce actualul sezon din “Burlacul” se termină, ia sfârşit şi colaborarea lor. În Germania, unde va filma, cel mai probabil, din toamnă, Botezatu va primi o sumă cu multe zerouri. Însă mai mult decât averea pe care o va băga în buzunar îl încântă faptul că emisiunea va fi mult mai creativă decât cea din România, mai apropiată de formatul american al “Burlacului”, unde concurentele pot face cam tot ce le trece prin cap.
Se pare că show-ul va avea şi elemente de aventură, fetele înscrise în concurs urmând să fie supuse unor probe extreme, ca să arate cât de departe sunt dispuse să meargă pentru a-l cuceri pe protagonistul emisiunii.
Ultimii doi protagonişti, ce dezamăgire! Pe Drăghia l-a dat afară, cu Vlădău s-a bătut la filmări
După succesul înregistrat cu primul sezon al reality-show-ului “Burlacul”, în care Bote însuşi a fost protagonist, designerul se aştepta ca şi următoarele ediţii să “rupă” audienţa, dar n-a fost aşa.

Mai mult: EXCLUSIV | Bote renunţă la România pentru Germania! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

LAURA COSOI se marita cu patronul de covrigarie!

Oana Zavoranu, despre Serban Huidu: “La cum arata trebuie sa fie in azil”

Must see: Valletta

realitatea

Bernardo Bertolucci, premiat pentru întreaga carieră la Cannes

realitatea

Manfred Kets de Vries, călăuza vremurilor iraționale

realitatea

Castiga o invitatie dubla la spectacolul 3D „Lacul Lebedelor”

1 comentariu

Scrie un comentariu