Tabu
lifestyle

Britney Spears se mărită a treia oară

Prinţesa muzicii pop (deşi titulatura nu mai este potrivită cu vârsta) se pregăteşte de nuntă pentru a treia oară. Iubitul ei, care până de curând a fost şi managerul ei, Jason Trawick, a cerut-o îm căsătorie într-un mod extrem de romantic, scriindu-i o poezie de dragoste şi decorând curtea casei lor din Los Angeles cu trandafiri şi lumânări. Deci, bănuim că a cerut-o de soţie cel devreme la amurg.

Britney poartă deja cu mândrie inelul de logodnă, un diamant în formă de floare, iar o sursă apropiată vedetei a declarat: “Britney e disperată să îşi întemeieze din nou o familie şi să facă mai mulţi copii. Dar, în acelaşi timp, e foarte tradiţională şi nu îşi dorea o familie cu Jason înainte de legalizarea relaţiei!”. Deocamdată, informaţiile legate despre data şi locaţia în care va avea loc nunta nu au fost date publicităţii.

Aşa cum spuneam, Britney a mai fost căsătorită de două ori. Prima ei căsnicie, cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, a durat doar 55 de ore, iar cea de-a doua, cu Kevin Federline, a rezistat din 2004 până în 2006.

ARTICOLE SIMILARE

Neînțelegirile dintre Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker amenință SATC-ul

realitatea

Angelina Jolie, în război cu biserica

realitatea

Însărcinată, Alicia Keys a căzut pe scenă – VIDEO

realitatea

SILVANA BRAGARU este cea mai tare bomba-sexy din Germania!

ABN Amro, un rebranding amar

realitatea

Ghici cine încearcă să treacă neobservată

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu