Tabu
Image default
lifestyle

Britney Spears se mărită a treia oară

Prinţesa muzicii pop (deşi titulatura nu mai este potrivită cu vârsta) se pregăteşte de nuntă pentru a treia oară. Iubitul ei, care până de curând a fost şi managerul ei, Jason Trawick, a cerut-o îm căsătorie într-un mod extrem de romantic, scriindu-i o poezie de dragoste şi decorând curtea casei lor din Los Angeles cu trandafiri şi lumânări. Deci, bănuim că a cerut-o de soţie cel devreme la amurg.

Britney poartă deja cu mândrie inelul de logodnă, un diamant în formă de floare, iar o sursă apropiată vedetei a declarat: “Britney e disperată să îşi întemeieze din nou o familie şi să facă mai mulţi copii. Dar, în acelaşi timp, e foarte tradiţională şi nu îşi dorea o familie cu Jason înainte de legalizarea relaţiei!”. Deocamdată, informaţiile legate despre data şi locaţia în care va avea loc nunta nu au fost date publicităţii.

Aşa cum spuneam, Britney a mai fost căsătorită de două ori. Prima ei căsnicie, cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, a durat doar 55 de ore, iar cea de-a doua, cu Kevin Federline, a rezistat din 2004 până în 2006.

ARTICOLE SIMILARE

Britney Spears, altă divă cu pretenții

realitatea

INEDIT despre copiii lui ANDI MOISESCU

MONICA BELLUCCI sfideaza varsta la PLAJA, topless! 46 de ani – imagini fantastice!

realitatea

Adevarul despre relatia lui Alex Velea cu ANTONIA

O noua BOALA la Hollywood: TANOREXIA!

BIANCA DRAGUSANU mutilata de un fost iubit! FOTO cu urmele oribile ramase de la agresiune!

1 comentariu

Scrie un comentariu