Home > Agenda > Bucurestiul in weekend, 17-19 februarie

Bucurestiul in weekend, 17-19 februarie

Iubesc iarna cand mai sunt….2 saptamani si se termina!!! Sau, ma rog, cel putin calendaristic… In alta ordine de idei, spuneam ca va voi vorbi despre ce se intampla in weekend, nu?

Temperaturi pe plus! Asta se intampla… iar ca evenimente:

Concerte

Robin and the Backstabbers

Incepem weekendul cu un concert RATB in Fratelli Club. Alaturi de Byron, The Mono Jacks si Travka, cei de la RATB vor concerta prin rotatie in tara. Baietii vor prezenta proiectul „Reconstituirea”, o abordare noua in materie de live.

Soul Serenade & Vlad Simon

Tot vineri, incepand cu ora 21:00 la Clubul Taranului Roman, putem asculta trio-ul premiat international de 1920’s blues&jazz, Soul Serenade. Aceasta este cea de-a VI-a editie a „Soul Serenade & Friends”.

Targuri

Body Mind Spirit Expo

In acest weekend, intre orele 12.00-18.00, la Sala Palatului are loc cel mai mare eveniment de dezvoltare personala, sanastate si frumusete din Romania.

Targ de produse traditionale

Seria de targuri cu produse traditionale revine la Romexpo cu primul eveniment din acest an, intre 16 si 19 februarie. Vizitatorii vor putea petrece cateva momente de relaxare achizitionand produse autentic romanesti din diverse zone ale tarii. Programul pentru astazi si maine este intre 10.00-19.00, iar duminica intre 10.00-16.00.

Targul de Turism Romaniei

Romexpo organizeaza de doua ori pe an Targul de Turism al Romaniei, transformand Centrul Expozitional intr-un spatiu al destinatiilor de vis. Asa ca in cazul in care vrei sa iti planifici o vacanta pentru anul acesta, mergi in weekend la Romexpo pentru a gasi varianta potrivita.

Spectacole

Risc

Vineri seara in Recul are loc un spectacol de improvizatie interzis minorilor. Zarul decide cin incepe o scena, cine traieste sau moare sau cum continua povestea. Show-ul incepe la ora 20:00 si este nevoie de rezervare.

Divort in ziua nuntii

Tot vineri, incepand cu ora 20:00, in The Hub, se va pune in scena piesa Divort in ziua nuntii. Comedia este in premiera nationala, direct de pe Broadway. Povestea, dupa cum bine ati intuit, este despre doi tineri care au decis sa isi uneasca destinele, dar in aceeasi zi cu nunta ies la iveala secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transforma in divort.

Asadar, va doresc weekend placut! Ca evenimente avem destule!

Articole asemanatoare
Netflix
Cele mai urmărite filme de pe Netflix. Găsește-ți inspirația de weekend!
Laura Cosoi s-a decis să fugă departe de București
Cineva a făcut măști împotriva poluării pe care chiar îți vine să le porți deși înjuri autoritățile
Profesoara care vrea armă: Țiganii, ungurii, arabii dacă nu se pot controla pot ieși din clasă

Comenteaza acest articol

Bucurestiul in weekend, 17-19 februarie

by realitatea   1 min
0