Tabu
Image default
FASHION

Cadouri, cadouri-¦

Stiti faza cu "am senzatia ca se intampla ceva", “ceva nu e in ordine”, “sunt sigura ca nu ma mai iubeste”? Asa-numita expresie a instinctului feminin? Facutul din tantar armasar? Paranoia cu estrogen? Imi pare rau sa va dezamagesc, dragelor, dar desi sunt la fel, si in 80% din cazuri sunt ferm convinsa ca am anticipat marea buba, in realitate noi – femeietul – declansam buba in cauza. Da, prindem din zbor o asa zisa “problema” si intoarcem chestiunea pe toate partile pana problema chiar apare. Si atunci zicem “eram sigura!!”.

Si acum, dragi domni, ca am stabilit despre ce e vorba, zic sa avem o discutie privata despre asta. Nu, femeile nu se vor opri niciodata din exagerat, din despicat fir de par in cinspe, si nici nu vor constientiza brusc ce fac (eu sunt o exceptie, desigur, hehe). Vestea buna, insa, este ca exista un leac pentru toate aceste comportamente feminine gratioase. Un panaceu. Se numeste “florile de marti”, sau “cerceii de la pranz”, sau in fine, ii puteti da orice fel de titlu, ideea e sa existe un cadou spontan. Fara un motiv aparent. Femeile arunca armele la chestia asta. Si nu, promit ca nu se va intampla chestia cu “te simti cumva vinovat de imi faci cadouri”? No, senor. Acesta este un mit urban nerusinat la care nicio femeie in deplinatatea facultatilor…feminine nu va adera.

Stiu, stiu, acum spuneti – siguuur, suna bine, dar e greu de pus in practica. E un lucru stiut ca barbatii nu stiu niciodata ce fleacuri sa ofere femeilor. Eeee….shht – fii atent aici smecherie. Intri pe www.charitygift.ro, lasi site-ul deschis, si de aici face singura treaba. O sa se invarte prin palarii, brose, carti, filme, muzica, inapoi la bijuterii cu siguranta, nu trebuie decat sa casti ochiu’, sa vezi pe ce pagini poposeste mai mult.

Si daca nu te-am convins, draga purtator de testosteron in exces, daca inca esti in filmul “de ce sa-i cumpar tot eu un cadou, dupa ce ca face figuri”, uite si un rational pe langa emotional, asa drept la fileu: cu fiecare comanda pe care o faci, fie ca e o cana sau o excursie la Roma, o parte din banuti se duce automat catre o fundatie care are nevoie de ei la modul serios. Pentru ca site-ul asta de care povestim, pe langa faptul ca are toate chestiile cool de pe langa tine pe care si le-ar putea dori madam (s-ar putea sa gasesti niste treburi si pentru tine, asa ca indrazneste sa scotocesti putin si in interes personal), functioneaza in regim voluntar, adica fara comisioane, si a mai si convins pe cei ce vand marfa sa cedeze un procent in scop caritabil. Eh? Ce zici de asta? Te bagi la un cadou mic cu ocazia sfintei…miercuri?

ARTICOLE SIMILARE

Cum alegem costumul de baie în funcţie de silueta FOTO

realitatea

Alice din Å¢ara Minunilor se mută temporar la Paris

realitatea

Mika a creat ,,The Happiness Bottle-™-™ pentru Coca Cola

realitatea

La Hong Kong se poarta haine eco

realitatea

Cum să construiești o garderobă versatilă care să te poată îmbrăca ani de zile

Andreea Damian

Coral viu: culoarea anului de la Pantone – cu care ne mințim în 2019

realitatea

Scrie un comentariu