Home > Agenda > O săptămână până la concertul Madonnei!

O săptămână până la concertul Madonnei!

A mai ramas doar o saptamana pana cand "regina muzicii pop" va concerta in Romania, pentru prima data in cariera sa, iar pregatirile pentru concert au intrat deja in linie dreapta. Dupa ce a calatorit prin toata lumea cu cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo, “Sticky & Sweet Tour”, Madonna va ajunge si in Bucuresti, pe 26 august, in cadrul unui eveniment Vodafone Best Music, promovat de Live Nation si organizat de Emagic.

Saptamana viitoare Madonna va sosi in Romania cu cea mai impresionanta productie de spectacol a momentului! Pregatirile au inceput deja in Parcul Izvor din capitala, anuntand o productie de neegalat pana la acest moment la noi in tara, un adevarat "orasel" dedicat in intregime concertului Madonnei.

Show-ul din 26 august va stabili noi recorduri pentru industria de live entertainment din Romania in ceea ce priveste resursele implicate: scena, alcatuita din doua module, cantareste 100 de tone si va necesita o suprafata de amplasare de marimea unui stadion (100 m x 50 m)! Echipa de productie ce va ajunge la 1200 de oameni, 200 dintre acestia facand parte din staff-ul tehnic al turneului, include persoane din toate colturile lumii: Germania, Marea Britanie, Italia, Rusia, SUA, Mexic, Noua Zeelanda si chiar Japonia.

Articole asemanatoare
Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde
Tratamentul bizar pe care Madonna îl aplică tenului cu furculița
SCANDAL pe nuditate: Madonna vs Kim Kardashian! FOTO incendiare!
Dieta de 10 zile cu care a slabit MADONNA

Loading...

Comenteaza acest articol

O săptămână până la concertul Madonnei!

by realitatea   1 min
0