Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cand mixerul nu mai este un obiect de décor-¦

Totul la un loc

Multi dintre noi ratacim sau pierdem telurile mixerului si celelalte componente, ceea ce inseamna ca le cautam cu disperare atunci cand avem nevoie. Designerii Electrolux au rezolvat aceasta problema cu o solutie inteligenta, convenabila si compacta pentru depozitarea telurilor. Suportul mixerului este creat special pentru depozitarea cablului de alimentare. Cu lungimea de 100/150 cm, cablul de alimentare permite prepararea rapida si comoda a mancarii. De asemenea, mixerul Electrolux poate fi fixat si indepartat de pe suport cu usurinta, prin simpla apasare a unui buton. 

 

Controleaza viteza

Sistemul avansat de control al vitezelor permite pornirea lina, cu un numar de rotatii reduse. Aceasta functie este utila in special cand avem de amestecat ingrediente precum faina, zaharul pudra sau cacao.

 

Usor de curatat

Noile teluri sunt proiectate pentru a fi usor de folosit atat in timpul, cat si dupa prepararea mancarii. Multe persoane evita sa foloseasca mixerul deoarece curatarea telurilor este anevoioasa si neplacuta. Din acest motiv, Electrolux a creat noile teluri din otel inoxidabil, astfel incat sa poata fi curatate chiar si in masina de spalat vase.

ARTICOLE SIMILARE

Top 7 modificari corporale extreme

realitatea

Stresul duce la pierderi de memorie

realitatea

Top 5 cele mai proaste sfaturi despre dietă

realitatea

Cum să alegi cadouri din vacanță pentru prietenii tăi

realitatea

Tania Budi, DEZVĂLUIRE-ŞOC: “Nu mai ştiu câţi BĂRBAŢI am avut!”

Problemele pe care toate femeile le întâlnesc toamna

Tabu Tabu

Scrie un comentariu