Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Când se deschide Târgul de Crăciun din București și când vor fi aprinse luminițele

Primăria Municipiului Bucureşti dă startul sărbătorilor vineri, când, în Piaţa Universităţii, la Târgul de Crăciun Bucureşti şi pe bulevardele din centrul Capitalei se va aprinde, la ora 18,00, iluminatul festiv.

În perioada 26 noiembrie – 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii, Creart deschide târgul simbol al Capitalei – Bucharest Christmas Market, eveniment care îşi propune să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în inima oraşului.

De vineri, începând cu ora 12,00, la târgul de Crăciun vizitatorii vor găsi zilnic (de luni până vineri de la 12,00 la 22,00 şi sâmbătă şi duminică de la 10,00 la 22,00) inspiraţie pentru cumpărături de sezon şi cadouri: produse artizanale, globuri pictate manual, clopoţei, coroniţe, decoraţiuni şi ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.

Intrarea la târg se plătește

Anul acesta, evenimentul se va desfăşura în condiţii speciale, adaptate contextului epidemiologic actual, iar siguranţa vizitatorilor, a expozanţilor şi a personalului rămâne primordială.

Astfel, accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului. Preţul biletului care asigură o intrare/ zi la târg este de 5 lei la achiziţionarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locaţie. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit.

ARTICOLE SIMILARE

Fumatul ar trebui legalizat în spitale!

realitatea

Rihanna, reacții în urma apariției pe coperta revistei Harper’s Bazaar din China

Andreea Damian

Diana Dumitrescu: “De Anul Nou, la ora 12:03, mi-am scăpat telefonul în ‘rahat'”

Presiunile au dat roade! Oana Cuzino a plecat de la revista «CSID»

Reglează-ţi retenţia de apă din organism!

John Lennon și adevărul din spatele modei Beatles

Ciocîrlan

Scrie un comentariu