Tabu
lifestyle

Capri, mirajul unei insule de vis. Ghid de vacanță

Insula Capri este o destinație de vacanță de lux, milionari din întreaga lume alegând să-și petreacă vacanțele aici. Chiar și mezina clanului Kardashian-Jenner, Kylie, a ales Capri pentru a-și sărbători aniversarea de 22 de ani.

Capri este o insulă micuță, de 10 kilometri pătrați, dar plină de viață. Flori, branduri de lux, milionari, peisaje mirifice, piațete cu o energie magică și veselie, iahturi scumpe acostate în golfurile mirifice sunt detaliile perfecte pentru o vacanță de vis.

Insula Capri este o insulă scumpă, după cum se deduce, dar una care merită bifată o dată-n viață.

Capri are un aer romantic și niște panorame pe care le exploatezi cel mai bine în doi. Orașul Capri este o destinație ultra-elitisto-exclusivistă, unde vei da peste mulți milionari în euro bucurându-se de vacanță. Străzile sale imaculate cu multe flori abundă în magazine ale brandurilor celebre, în hoteluri luxoase și în restaurante cu stele Michelin.

Bărcile colorate din Marina Grande. Asta-i priveliștea cu care te întâmpină insula atunci când ajungi pe ea cu ferry-ul. Îți vine să sari direct în apa limpede și azurie și să înoți până la bărcile colorate pe care le poți închiria cu ora. Marina Grande este cea mai mare plajă de pe insulă și este gratuită. Dar sunt și plaje private.

Una dintre atracțiile de top din Capri e plimbarea cu telescaunul până la Monte Solari.

citește continuarea pe tabuhighlife.ro

ARTICOLE SIMILARE

Directorul de marketing al World Trade Center Bucharest mizează pe târgurile de nișă

realitatea

De ce si cum m-am distrat la Madonna

realitatea

Roxana Buha

realitatea

Nicoleta Luciu – Cum a scapat de vergeturile imense de pe sani!

LINDSAY LOHAN in scene porno! FOTO socante!

Încep pregătirile pentru a treia ediție a festivalului de publicitate neconvențională ADfel

realitatea

Scrie un comentariu