Tabu
Image default
PEOPLESlider

Carmen Chindriș a dat lovitura cu hitul „Ziua-n care tu m-ai sărutat”. Suma pe care a făcut-o într-o singură seară

„Ziua-n care tu m-ai sărutat” este hitul cu care Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au dat lovitura pe piața muzicii de petrecere.

Carmen Chindriș, în vârstă de 33 de ani, este veche în peisajul muzical românesc, dar lovitura a dat-o abia în pandemie. Artista este prezentă în showbizul românesc din anul 1998, dar succesul l-a cunoscut abia după lansarea pieselor „Ziua în care tu m-ai sărutat”, „Două perechi de ochelari de soare”.

„Eu sunt în acest peisaj din 1998. Niciodată nu mi-am proiectat succesul pe care-l am acum. Adică a fost în subconștient visul, dar s-a întâmplat pentru că făcând ceea ce-ți dorești, cam astea sunt rezultatele”, a declarat artista într-un interviu pentru CANCAN.

Carmen recunoaște că cea mai bună seara a ei și a tarafului a fost cea în care au câștigat nu mai puțin de 500.000 de euro. Iar asta înseamnă un program artistic de o oră, maximum două.

„Dă știrea aia, când am făcut 500.000 €. Vezi, mă, că am glumit. Că n-au fost 500.000 €, au fost vreo 50 €, cam așa!”, spune Livius Lauruc, un membru al trupei. „Păi și să zicem, cu suma? Că au fost 500.000 €? Într-o seară. Sau poate chiar într-o oră. Că noi cântăm o oră, maxim două”, a dezvăluit Carmen Chindriș pentru sursa citată.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Topul celor mai frumoase zodii – și cea mai atractivă caracteristică a fiecăreia

Andreea Damian

Dieta Nicoleta Luciu: 35 de kg in 2 luni!

realitatea

Ed Sheeran revine la București în 2024, alături de un invitat special. Când se pun biletele la vânzare

Andreea Damian

Oana Zăvoranu, reacție tranșantă upă ce s-a spus că va divorța

Andreea Damian

N-ai să crezi cum își distrează copiii Horia Brenciu în izolare

Tabu Tabu

Rocanotherworld #6 a început la Iași

Andreea Damian

Scrie un comentariu