Tabu
lifestyle

CARMEN NEGOITA A LUAT LECTII DE SURF SI A URCAT PE CEL MAI INALT VULCAN DIN PANAMA!

Carmen Negoita a petrecut o vacanta de vis, de trei saptamani, la zeci de mii de kilometri distanta de Romania. Cunoscutul fashion blogger a ales ca destinatie America Centrala, mai exact Panama, tara tropicala unde a trait, in premiera, experiente de neuitat. Dupa un an de munca asidua, in care si-a extins activitatea de fashion blogger peste hotare si a lansat un restaurant raw vegan renumit, fashionista si-a plecat in prima vacanta din ultimii ani.

“Am ales Panama deoarece mi-am dorit o destinatie cu adevarat exotica si mai putin frecventata de turisti. Am vrut un loc unde civilizatia se impleteste de minune cu salbaticia. Am stat cateva zile in Panama, un oras surprinzator, cu zeci de zgarie-nori, care aduce cu Dubai-ul. Apoi, am plecat spre zonele lor mai autentice: m-am relaxat pe cea mai frumoasa plaja pe care am fost pana acum, unde aproape zilnic vedeam curcubeul deasupra oceanului, am urcat cu masina de teren pe cel mai inalt vulcan din tara pentru a vedea cel mai frumos rasarit de soare si am ajuns cu barca pe cateva din cele peste 300 de insule mici din largul oceanului. Multe dintre ele nici nu sunt locuite, fiind foarte mici, de doar cativa metri patrati”, povesteste Carmen.

In Panama, Carmen a avut ocazia sa ia primele lectii de surf. “Nu a fost usor, pentru ca a trebuit, mai intai, sa imi inving teama de apa. Valurile erau destul de mari si periculoase. Insa, dupa cateva ore de incercari, am reusit sa stau pe placa si sa merg deasupra valurilor. Este o senzatie de nedescris. Abia acum am ajuns sa ii inteleg pe surferi de ce calatoresc sute sau mii de kilometri pentru a ajunge intr-un loc unde pot face acest sport”, declara Carmen.

ARTICOLE SIMILARE

John Travolta, reîncarnat?

realitatea

UMBRE, un nou serial HBO, din 28 decembrie

Oscarul i-a adus lui Colin Firth un rol de vampir

realitatea

Jessica Biel strip tease

realitatea

In memoriam Heath Ledger – tatuaj cu inimioară

realitatea

Ghici cine…

realitatea

1 comentariu

CARMEN NEGOITA A LUAT LECTII DE SURF SI A URCAT PE CEL MAI INALT VULCAN DIN PANAMA! | Femininne 20 January 2015 at 10:07

[…] In Panama, Carmen a avut ocazia sa ia primele lectii de surf. “Nu a fost usor, pentru ca a trebuit, mai intai, sa imi inving teama de apa. Valurile erau destul de mari si periculoase. Insa, dupa cateva ore de incercari, am reusit sa stau pe placa si sa merg deasupra valurilor. Este o senzatie de nedescris. Abia acum am ajuns sa ii inteleg pe surferi de ce calatoresc sute sau mii de kilometri pentru a Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu