Home > Lifestyle > Stiri > Cele mai picante despărțiri de la Hollywood

Cele mai picante despărțiri de la Hollywood

Despărțirile sunt grele, mai ales la vedete, având în vedere că toate tabloidele scriu orice amănunt legat de despărțire. Cu toate acestea aproaope nimeni nu poate să refuze o bârfă când vine vorba de despărțirile între vedete.

Iată o listă cu unele dintre cele mai cunoscute despărțiri:

1.Anne Hathaway- Rafaello Follieri

Împreună – 4 ani
Despărțirea – Organizația caritabilă, Fundația Follieri, a ajuns sub radarul fiscului new-yorkez, când au descoperit un cec în valoare de 215 000 $ nu avea coperire. Mai pe scurt, Anne plictisită de minciuni și speriată că scandalul îi va afecta cariera, l-a părăsit pe Rafaello și s-a mutat înapoi în L.A.

2.Blake Fielder- Amy Winehouse

Împreună – un an jumătate
Despărțirea – Drogurile, bătăile și arestarea lui Blake au dus la despărțirea dintre cei doi.

3.Mel Gibson- Robyn Moore

Împreună – 28 de ani
Despărțirea – După 28 de ani, șapte copii și o separare de 3 ani, cei doi au semnat actele de divorț. Mel este în prezent într-o relație cu Oksana Grigorieva, o cântăreață rusoaică în vârstă de 39 de ani, cu care va avea un copil. Chiar dacă nu a fost un divorț scandalos, a fost cu siguranță cel mai scump divorț.

4.Jennifer Aniston- John Mayer

Împreună – aproape un an
Despărțirea – După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au ajuns la concuzia că nu se potrivesc. Se pare că Jen ar fi vruzt ca John să se implice mai mult, în timp ce cântărețul n-ar fi vrut o relație prea serioasă.

5.Rihanna- Chris Brown

Împreună – aproape un an
Despărțirea – Până de curând se zvonea că Rihanna îi mai acordă o șansă lui Chris, în ciuda bătăii aplicate de acesta. Cu toate acestea se pare că cei doi nu vor mai fi împreună, iar Rihanna apare pe la toate petrecerile cu prietenele ei.

6.Britney Spears- Justin Timberlake

Împreună – 3 ani
Despărțirea – Foarte îndrăgostiți și tineri, cei doi nu au rezistat valului de celebritate. Zvonurile conform cărora ea l-ar fi înșelat pe el și de aici și despărțirea, au fost întărite de lansarea melodiei "Cry me a river" a lui Justin, imediat după despărțire.

7.Jennifer Lopez- Ben Affleck

Împreună – 2 ani
Despărțirea – Cei doi păreau cuplul perfect, frumoși, bogați. Însă o noapte petrecută de Ben într-un lub de striptease, a fost de ajuns șă ducă la anularea nunții și despărțirea celor doi.

8.Nicole Kidman- Tom Cruise

Împreună
– 10 ani
Despărțirea – După șapte ani de la despărțirea celor doi, tot nu s-a lămurit nimeni care ar fi fost motivul. Zvonurile au fost multe precum infidelitate, sexualitatea lui Nicole, scientologia.

9. Denise Richards- Charlie Sheen

Împreună
– 3 ani
Despărțirea – Cuplul care s-a jignit cel mai mult, probabil. Ea l-a acuzat că ar fi bătut-o. El că ea i-ar fi cerut sperma chiar și după despărțirea.

10.Jennifer Aniston- Brad Pitt

Împreună
– 7 ani
Despărțirea – Ce-ar mai de zis în afară de "Angelina Jolie"?

11.Madonna- Guy Ritchie

Împreună – 7 ani
Despărțirea – Se pare că au fost mai multe motive care au dus la despărțirea celor doi. Diferența de vârstă, presupusa ei infidelitate, diferențele religioase, presiuna adopțiilor. Madonna știe mai bine…

12.Heather Mills- Paul McCartney

Împreună – 6 ani
Despărțirea – Probabil se certau pe coronița de dramaqueen, pentru că amândoi au început să se victimizeze în timpul divorțului. Cu toate acestea Heather a ieșit din căsătorie cu 38 de milioane de dolari în plus.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
3 cupluri care au vorbit despre despartirea lor
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf

Comenteaza acest articol

Cele mai picante despărțiri de la Hollywood

by realitatea   2 min
0