Tabu
Concurs

Castiga 1 din cele 2 exemplare ale cartii care a inspirat filmul DICTATORUL

Pentru cei care nu au apucat să vadă filmul DICTATORUL, avem o supriză oferită de Odeon si Editura Lucman: 2 exemplare ale cărtii “Zabibah and the King”, care au inspirat deja-faimoasa productie.

Filmul descrie liderul suprem Aladeen, care i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al şaptelea fiu al gloriosului preşedinte pe viaţă al Republicii Wadiya, Omar Aladeen. Mama lui era o stewardesă de la Air France, care a murit în condiţii tragice din cauza unei lipse acute de oxigen imediat după ce l-a născut pe Aladeen în 1982 – ceea ce înseamnă că el are acum 30 de ani. Pozele în care poate l-aţi văzut pe Aladeen copil în mijlocul anilor ’70, inclusiv una grozavă cu el la premiera filmului „Saturday Night Fever” sunt pure scorneli fabricate de presa occidentală sionistă.

“The DICTATOR” spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atâta dragoste şi este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.

DICTATORUL este produs de Baron Cohen împreună cu Scott Rudin, Alec Berg, Jeff Schaffer şi David Mandel.
Acest proiect marchează prima colaborare cu Baron Cohen a lui Scott Rudin (“True Grit”, “The Social Network”). Berg, Schaffer şi Mandel (“Seinfeld”, “Curb Your Enthusiasm”) i se alătură lui Baron Cohen în calitate de scenarişti. Filmul este o nouă colaborare dintre Baron Cohen şi Larry Charles, după “Borat” şi “Bruno”.

Pentru a castiga un exemplar al cartii “Zabibah and the King”, scrisa de Saddam Hussein, asteptam comentariile voastre in care ne spuneti daca filmul are un miez real sau este doar o comedie bazata pe exagerarea unei povesti initiale. Concursul se desfasoara intre 06 si 13 septembrie!

Mult succes!

Castigatorii sunt Sorin si Ionescu Aneta. Felicitari!

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Jurnal de călătorie, Nicoleta – Tunisia

realitatea

Å¢inută de club, Mădălina!

realitatea

Jurnal de călătorie, Mădălina – Chamonix Mont Blanc

realitatea

Å¢inuta de cocktail, Iulia!

realitatea

Castiga o carte HUGO/ Incheiat

Castiga un tonic profesional cu ciocolata

70 comentarii

Scrie un comentariu