Tabu
Image default
lifestyle

Castiga 2 carti “Lista lui Schindler”

Fanii filmului Lista lui Schindler au putut afla deja ca din 20 iunie Odeon a lansat filmul in format DVD cu materiale si scene suplimentare.

Pentru iubitorii de lectura, insa, Editura Orizonturi ofera si doua carti “Lista lui Schindler” care il au ca autor pe Thomas Keneally. Cartea reda povestea incredibila a lui Oskar Schindler care in timpul actiunilor naziste se contureaza ca un salvator a numerosi evrei inchisi in lagare.

Antiteza mizerie-puritate umana este un subiect redat frumos si curat in paginile cartii “Lista lui Schindler”, dealtfel castigatoare a premiului Booker Prize.

Odeon si Orizonturi asteapta, asadar, doi cititori curiosi si pasionati care sa castige aceasta carte. Pentru acest lucru trebuie doar sa ne scrieti intr-un scurt comentariu care considerati ca sunt consecintele nazismului si ale Auschwitz-ului.

Concursul se desfasoara intre 19 si 26 iunie, iar castigatorul este desemnat aleatoriu din totalul raspunsurilor primite. Succes!

Castigatorii acestui concurs sunt Barbara (Timisoara) si Dragos (Bucuresti). Felicitari si nu ratati concursurile urmatoare!


ARTICOLE SIMILARE

Ce ar face Helen Mirren daca ar fi REGINA pentru o zi? Ce ar bea cu pasiune?

realitatea

HUIDU, suparat la nunta!

TOP 10 despărțiri probabile în 2010

realitatea

Noua IUBITA a lui Liviu Varciu! FOTO cu inlocuitoarea ADELINEI!

SEX in serialele americane de azi! FOTO explicite

realitatea

Love story 22: Cristian, cel mai frumos cadou de Craciun

realitatea

44 comentarii

Scrie un comentariu