Home > Fără categorie > Castiga 2 carti “Lista lui Schindler”

Castiga 2 carti “Lista lui Schindler”

Fanii filmului Lista lui Schindler au putut afla deja ca din 20 iunie Odeon a lansat filmul in format DVD cu materiale si scene suplimentare.

Pentru iubitorii de lectura, insa, Editura Orizonturi ofera si doua carti “Lista lui Schindler” care il au ca autor pe Thomas Keneally. Cartea reda povestea incredibila a lui Oskar Schindler care in timpul actiunilor naziste se contureaza ca un salvator a numerosi evrei inchisi in lagare.

Antiteza mizerie-puritate umana este un subiect redat frumos si curat in paginile cartii “Lista lui Schindler”, dealtfel castigatoare a premiului Booker Prize.

Odeon si Orizonturi asteapta, asadar, doi cititori curiosi si pasionati care sa castige aceasta carte. Pentru acest lucru trebuie doar sa ne scrieti intr-un scurt comentariu care considerati ca sunt consecintele nazismului si ale Auschwitz-ului.

Concursul se desfasoara intre 19 si 26 iunie, iar castigatorul este desemnat aleatoriu din totalul raspunsurilor primite. Succes!

Castigatorii acestui concurs sunt Barbara (Timisoara) si Dragos (Bucuresti). Felicitari si nu ratati concursurile urmatoare!Loading...

Comenteaza acest articol

Castiga 2 carti “Lista lui Schindler”

by   1 min
44