Home > concurs > Câştigă de Moş Nicolae o invitaţie dublă la filmul Inside Llewyn Davis!

Câştigă de Moş Nicolae o invitaţie dublă la filmul Inside Llewyn Davis!

Dacă nu ai niciun plan pentru Moş Nicolae, te poţi bucura de o seară magică la cinema. Filmul este difuzat în premieră simultană în SUA şi România. Din distribuţie fac parte actori celebrii precum: Oscar Isaac, Carey Mulligan, Justin Timberlake și Garrett Hedlund. 

Sinopsis:  “Povestea lui Llewyn Davis este una emoţionantă, prinsă între realitate şi ficţiune, trăită printre şi cu acorduri de chitară. Singur – ca un lup de stepă – cu bani puţini, fără un domiciliu stabil, el hoinăreşte străzile reci ale Manhattan-ului şi doarme pe canapelele unui număr de prieteni ce tot descreşte. Se pare că talentul lui Llewyn nu este suficient în industria folk-ului, el are nevoie şi de noroc. Susţine concerte puţine iar remuneraţia este pe măsură.

Mai mult, este prins într-un triunghi amoros cu năbădăi şi complicat, care îi are ca protagoniști pe Jean (Carey Mulligan) și Jim (Justin Timberlake). Llewyn este precum motanul care îl însoţeşte din când în când: nu are nicio destinaţie, nu are niciun stăpân.”


Filmul va rula în Cinema Studio,  începând cu ora 20.00.

Concursul se desfăşoară în perioada 02 decembrie – 04 decembrie. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să răspundeţi corect la întrebarea “Cine a regizat filmul Inside Llewyn Davis?”, printr-un comentariu. Iar noi vom răsplăti 15  dintre cei mai norocoşi participanţi.

Câştigătorii se vor putea bucura de o invitaţie dublă la filmul “Inside Llewyn Davis” care va fi lansat pe 6 decembrie. 

Succes!

Concursul s-a sfârşit. Iată câştigătorii unei invitaţii duble: Ramona_1982, Florina Baciu, Bocai Diana, Ioniche Daniela Iuliana, Bogdan Maria, ALEXANDRA NICOLETA, Costache Mariuca Adelina, chorinutza, Marinache Oana, ANTONESCU ANA MARIA, ATANASIU-RAILEANU FLORINA, Inna Morar, Cristofer, Bîldea Alin-Razvan, Iordanescu Ancuta.

Articole asemanatoare
Greenwich Village Blues

16 Responses

  1. Oancea Cati

    Filmul a fost regizat de fratii Coen( Ethan & Joel),iar scenariul a fost inspirat după biografia muzicianului Dave Van Ronk.
    Povestea lui Llewyn Davis este una emoţionantă, prinsă între realitate şi ficţiune, trăită printre şi cu acorduri de chitară. Singur – ca un lup de stepă – cu bani puţini, fără un domiciliu stabil, el hoinăreşte străzile reci ale Manhattan-ului şi doarme pe canapelele unui număr de prieteni ce tot descreşte.

Comenteaza acest articol

Câştigă de Moş Nicolae o invitaţie dublă la filmul Inside Llewyn Davis!

by   1 min
16