Home > beauty > Ce a ajuns sa faca o frumoasa vedeta de televiziune de la noi! Galerie FOTO!

Ce a ajuns sa faca o frumoasa vedeta de televiziune de la noi! Galerie FOTO!

A fost faimoasa la un moment dat, facand cuplu la TV cu Carmen Bruma, insa, pe traseu, a renuntat – mult prea usor – la televiziune.

Au trecut sapte ani de cand Adina Halas a renuntat la televiziune, in favoarea vietii de familie. Acum, desi ar vrea sa se intoarca, vedeta nu a primit nicio propunere care sa o multumeasca. Asa ca a intrat in afaceri: vinde hot-dog si sucuri pe strada.

In 2007, Adina Halas a decis sa faca un pas in spate din lumina reflectoarelor si sa se concentreze pe viata personala. Intre timp, vedeta a devenit sotie si mama, iar acum isi doreste foarte mult sa revina pe sticla, slabind si 30 kg!

Din pacate, insa, nu a primit inca nicio propunere care sa o multumeasca, asa ca s-a reprofilat fara sa stea prea mult pe ganduri. Vedeta si-a deschis o afacere de familie, un butic in care vinde sucuri, hot-dog si produse de panificatie frantuzesti.

Adina isi cauta inca de anul trecut un loc de munca, insa nimic nu s-a concretizat, in ciuda faptului ca a purtat diverse discutii cu patroni de televziune: “Mi-as dori sa apar din nou pe sticla, este ceea ce imi place si stiu cel mai bine sa fac. M-as vedea intr-o productie de divertisment, acolo este locul meu”, a mai spus Adina Halas pentru www.cancan.ro.

Articole asemanatoare
Carmen Bruma si Mircea Badea au petrecut Halloween-ul intr-o vila din 1884!
CARMEN BRUMA – meniul de gravida
Iulia Albu a facut-o praf pe Carmen Bruma, dupa declaratiile din spital! De ce i-a dat DISLIKE
Carmen Brumă, TRAUMATIZATĂ după NAŞTERE: NU aş mai face asta!

Comenteaza acest articol

Ce a ajuns sa faca o frumoasa vedeta de televiziune de la noi! Galerie FOTO!

by   1 min
0