Tabu
PEOPLESlider

Ce decizie a luat Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan. A anunțat pe toată lumea

Dorian Popa este unul dintre cei mai populari influenceri din România. Vloggerul este în centrul atenției după ce a consumat stupefiante.

Artistul a fost prins la volanul bolidului său de lux după ce consumase anumite substanțe interzise, lucru care a șocat pe toată lumea, mai ales în contextul în care acesta vorbea recent despre faptul că este împotriva drogurilor.

Acesta evită să abordeze subiectul, deși este prezent non-stop pe rețelele sociale.

Deși se află într-o situație neplăcută, Dorian Popa nu a stat mult pe gânduri și și-a făcut bagajele pentru a părăsi România. Artistul a anunțat cu puțin timp în urmă că va pleca din țară pentru o perioadă scurtă de timp.

Momentan nu se cunoaște destinația pe care a ales-o, dar a comunicat doar că a părăsit țara pentru a filma un nou conținut pentru canalul său de YouTube. „New travel content (Conținut nou pentru călătorii),” a scris el pe pagina sa de Instagram.

Artistul de 35 de ani a fost prins de polițiștii din Ilfov, în localitatea Domnești. Acesta era îmbrăcat doar în halat și în lenjerie intimă. Rezultatul drugtest-ului a ieșit pozitiv la canabis, iar cântărețul le-ar fi explicat oamenilor legii că doar a inhalat vaporul din aer în timp ce se afla la o petrecere. Influencerul le-ar fi povestit polițiștilorcă este victima fumatului pasiv de marijuana.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Artist uriaș, cu patru premii Grammy, pe scena Untold

Andreea Damian

Céline Dion, mesaj tulburător. Artista și-a anulat turneul din SUA

Andreea Damian

Margaret Atwood scrie continuarea Handmaid’s Tale inspirată de America modernă

realitatea

Secret Santa provoacă prea multă „anxietate” în rândul milenarilor

Andreea Damian

Teatrelli ⎢ Anotimpurile dialogului despre teatru cu Octavian Saiu

Ciocîrlan

Situație stânjenitoare pentru Meghan Markle. Fratele ei a ajuns din nou pe mâna poliției

Andreea Damian

Scrie un comentariu