Tabu
Image default
FASHION Slider

Ce haine să porți pentru a avea un posterior ferm și rotund

Ori sunt prea mari, ori prea plate. Forma feselor le-a preocupat mereu pe femei, multe simțindu-se complexate de felul cum arată posteriorul lor. Dar pentru că la urma urmei nu este stabilită nicio regulă de modă, putem să ne îmbunătățim aspectul și să obținem un posterior generos sau să dăm impresia că avem unul ferm. Ține cont de câteva sfaturi pentru a alege hainele haine potrivite care să te ajute în acest sens.

Avantajul fizic major, fesele în toate formele lor, trebuie puse în valoare. Nu contează dacă sunt mai mult sau mai puțin rotunjite sau sculptate, deoarece ceea ce contează este să te simți bine în propriul corp și să nu cauți cu orice preț să vrei să camuflezi defectele. Drept dovadă, urmează aceste câteva sfaturi stilistice în care hainele pot crea iluzia că ai un posterior ferm și bombat, fără să faci exerciții fizice intense.

Poartă haine cu talie înaltă

Fie că este vorba de pantaloni, pantaloni scurți sau fuste, hainele cu talie înaltă sunt întotdeauna una dintre cele mai bune alternative pentru a modela fesele, deoarece acestea subțiază talia și se adaptează la partea posterioară strângând-o fără să apară acolo. Alege modele vintage și old-school.

Rochii bodycon

Clasică, mulată și foarte șic – rochia bodycon este un must-have pentru orice femeie elegantă. Fă loc acestei piese mulate în garderobă – cu gama noastră largă de rochii bodycon și bandage în diferite modele, culori și texturi este ușor să-ți găsești preferatele. Ele sunt aliați care ridică fesele lăsate și plate, sfidând legile gravitației. Modelul ideal? O rochie neagră, strânsă, cu guler drept, montată în talie.

Alege materialele potrivite

Hainele cu aspect vinil, latex și piele vegană sau autentică sunt cele mai potrivite pentru a da impresia că ai fese mai rotunde și pline. Sunt la fel ca și denimul, care adaugă volum feselor, cu condiția să îmbraci haine bine conturate.

Îmbunătățește-ți postura

Cu o postură adecvată – pieptul în față, spatele drept – nu ai nevoie de haine care să te ajute să obții efectul de fund bombat dorit.

Poartă lenjeria intimă potrivită

La fel ca fustele, pantalonii scurți și pantalonii, lenjeria intimă are și o putere înălțătoare. Și, dintr-un motiv întemeiat, lenjeria cu talie înaltă subliniază talia și îmbunătățește aspectul feselor. Și lenjeria delicată din dantelă permite, de asemenea, rotunjirea feselor fără a necesita cel mai mic efort. La rândul lor, tanga și slipul push up sunt o alegere potrivită.

Pantaloni scurți de ciclism

Pantalonii scurți de ciclism sunt cei mai potriviți dacă vrei să ai fese rotunde, în timp ce picioarele sunt conice. Motivul? Materialul său elastic îmbunătățește fesele prin comprimarea cu subtilitate.

Jachete scurte

Jachetele scurte vă permit, de asemenea, să dați impresia că aveți fese mai pline. Secretul lor? Scurtătura lor se termină chiar deasupra feselor.

ARTICOLE SIMILARE

Kelly Osbourne, blondă pentru Tarina Tarantino

realitatea

Revolutia modei pe covorul rosu: Cher versus Audrey Hepburn

realitatea

Cum arată și cu ce se ocupă Rocsana Marcu după ce a renunțat la televiziune

Andreea Damian

Trend alert: ochelari de soare violet

realitatea

Motivul pentru care Melania Trump a lipsit 27 de zile din peisajul public

Andreea Damian

S-a lansat reclama lui Blake Lively pentru gentile Chanel – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu