Home > Lifestyle > culinar tabu > Ce mananca iubita lui BRENCIU inainte de nastere!

Ce mananca iubita lui BRENCIU inainte de nastere!

Alice Dumitrescu (44 ani), femeia care îl va face fericit pe Horia Brenciu şi îi va dărui acestuia, in curand, o fetita, îşi permite să se răsfeţe. Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina sa, iubita lui Brenciu a mers ieri într-un mall, unde a gustat un amestec de produse fast-food, de la mâncare chinezească până la hamburgeri şi cartofi prajiţi.

După ani de zile în care a avut grijă să mănânce sănătos şi cu măsură, Alice Dumitrescu îşi ia în sfârşit revanşa în acestă perioadă, când mai are câteva zile până va merge la maternitate. Asa ca, ieri, cand vremea de afara dadea primele semne ca se va imbunatati, Alice a plecat la o plimbare prin mall, cu o prietena. Fetele au dat o raita prin magazine, si-au luat una alta, au colindat si au cascat ochii aiurea, pana cand li s-a facut foame si au dorit sa deguste ceva usor. Si cum parca ar fi o lege nescrisa, iar persoanele care merg la mall, trebuie musai sa treaca si pe la fast-food, Alice si amica ei s-au conformat si au facut o oprire la un restaurant de gen. Nu s-au multumit insa cu celebrul hamburger cu cartofi prajiti si au comandat si doua portii de mancare chinezeasca….sa fie acolo. Nemaifiind insa o adolescenta, ca atunci cand a nascut prima fetita, care acum are 21 de ani, si nemaiavand nici varsta cand a adus-o pe lume pe cea de-a doua sa fetita, acum de 12 ani, de cum a ajuns la restaurant, Alice a dorit sa ia loc pe un scaun ca sa-si traga sufletul.

Apoi, linistita ea a inceput sa deguste in voie din produsele comandate. Dupa ce au glumit si au stat la palavre, cele doua amice au pornit spre casa, acesta fiind probabil ultima iesire in oras a iubitei lui Brenciu, pana ca acesta sa merga la maternitate.

Articole asemanatoare
horia brenciu
Horia Brenciu nu mai vorbește cu fratele lui de ani de zile. Motivul halucinant!
BRENCIU – despartit de nevasta de doua saptamani!
Rochia de mireasa a lui ALICE la nunta cu BRENCIU
Se insoara azi dar… DRAMA ascunsa a lui BRENCIU inaintea nuntii secrete

Comenteaza acest articol

Ce mananca iubita lui BRENCIU inainte de nastere!

by   1 min
0