Home > Lifestyle > Ce mesaj ascund pantofii purtaţi de Prințesa Diana la nunta cu Charles

Ce mesaj ascund pantofii purtaţi de Prințesa Diana la nunta cu Charles

Prinţesa Diana

Prințesa Diana sau Prințesa inimilor, așa cum a fost supranumită de poporul britanic, a fost și rămâne una dintre cele mai influente personalități feminine ale secolului XX. Ea a intrat în istorie prin frumusețe, naturalețe, eleganță, bunătate, câștigând simpatia lumii întregi.

Și la mai bine de 20 de ani de la dispariția fulgerătoare a Prințesei Diana continuă să iasă la iveală informații și detalii neștiute despre viața și căsnicia ei cu Prințul Charles.

Aceasta era admirată pretutindeni pentru alegerile vestimentare care transmiteau tot felul de mesaje secrete. Multe din mesajele respective sunt descifrate abia acum. Este vorba despre o pereche de pantofi cu toc jos, marca Clive Shilton, pe care i-a purtat la propria nuntă cu moștenitorul Casei Regale Britanice.

Pantofii erau acoperiți cu 542 de paiete și 132 de perle, dar Prințesa Diana le-a adăugat un detaliu personal. A gravat pe talpa pantofilor inițiala ei, alături de cea a viitorului soț, Charles, semn că prințesa chiar îl iubea din toată inima.

A murit într-un accident de mașină la doar 37 de ani

În 1997, prinţesa Diana se află la Paris cu iubitul ei, Dodi Al-Fayed, fiul unui miliardar egiptean. Încercând să scape de paparazzi, cei doi au părăsit hotelul pe o uşa din spate şi au urcat într-o maşină în care se mai aflau şoferul şi bodyguard-ul. Un grup de fotografi a urmărit maşină în zona Place de la Concorde, intrând în Pont de l’Alma. Având o viteză de 180km/h, șoferul a intrat cu maşina într-un pilon de susţinere al tunelului. Dodi şi șoferul au murit pe loc, iar Prințesa Diana şi bodyguard-ul erau încă în viaţă la sosirea ambulanţei. Aceasta a murit la spital din cauza unei hemoragii interne grave.

Articole asemanatoare
pantofi
Pantofi de ceremonie, de înaltă calitate și design exclusivist – Încălțăminte elegantă pentru bărbați realizată manual
regina
Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana
prințesa Diana
Prinţesa Diana, în continuarea filmului Bodyguard, alături de Kevin Costner
Ce se mai vede pe Youtube: nunți cu animatoare semidezbrăcate alături de bunica și junior

Ce mesaj ascund pantofii purtaţi de Prințesa Diana la nunta cu Charles

by Andreea Damian   1 min
1