Tabu
PEOPLESlider

Ce note au luat vedetele la Bacalaureat. Dorian Popa, campionul de la BAC

Absolvenții de liceu așteaptă cu nerăbdare notele de la BAC 2023, iar în situația lor au fost, cândva, și vedetele din România. Unele dintre ele au obținut note mari, iar unele au avut rezultate mai puțin bune.

Dorian Popa a învățat pe brânci. Iar rezultatele de la Bacalaureat nu îl pot contrazice, media cu care a luat ”examenul maturității” fiind demnă de un olimpic: 9,83. Și  Mihai Trăistariu a reușit performanțe de invidiat: media 9.88 la Bacalaureat.

Nici Alexandra Stan nu se poate plânge că nu ar fi fost o elevă silitoare, iar rezultatul ei de la Bacalaureat, în 2008, este unul bun: o medie de 9,13. Andra nu are doar o voce de invidiat, ci și rezultate la școală cu care se poate mândri. La Bacalaureat a avut o medie de 9.07. Anda Adam a avut rezultate de invidiat la Bacalaureat: 9,66 la liceul ”George Călinescu“, din Bucureşti. Dan Negru a luat 9,20, iar Adela Popescu 9,28. 

Marius Moga a studiat la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan“, din Alba Iulia, iar Bacalaureatul l-a promovat cu media 9.30, o medie mai mult decât decentă, aceeași medie fiind obținută și de Ami. Nici Nicole Cherry nu se poate plânge de Bacalaureat, vedeta care, acum, este însărcinată, reușind să obțină 8,25. Sore a avut media 9.16, iar Inna 8.85, în timp ce Adrian Sînă a trecut cu 8,42, Oana Radu a reușit să obțină 8,20, iar Laurențiu Duță a promovat cu 8,10. Andreea Bănică a reușit să treacă Bacalaureatul cu o notă, totuși, onorantă: 8,75.

Adelina Pestrițu s-a cam făcut de rușine. Ea susține că a ”încurcat ” subiectele, confundând romanul Ion (scris de Liviu Rebreanu) cu Moromeții (scris de Marin Preda). Prin urmare a luat 3,60 la Limba Română, scris. Într-un final însă, a reușit să își ia Bacalaureatul. Și Iuliana Luciu a obținut o notă rușinoasă la Limba română scris: 3.30. Într-un final, a reușit să ia Bacalaureatul cu o medie rezonabilă: 7,45.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton, confesiuni intime. „Nu pot să spun că William îmi scanda nimicuri drăguţe…”

Andreea Damian

Săptămâna Modei de la Milano | Gucci a făcut spectacol: a adus pe scenă 68 de perechi de gemeni identici

Andreea Damian

Ce e de facut cand trendul actual nu ti se potriveste?

realitatea

Cum l-a speriat Gina Pistol pe iubitul Smiley

Tabu Tabu

Coaja de păstârnac și florile de castravete dictează tendințele alimentare în 2019

Andreea Damian

Pizza & Șampanie, recomandarea celui mai bun somelier din lume

Ciocîrlan

Scrie un comentariu