Tabu
PEOPLE Slider

Ce pasiune i-a descoperit Dana Rogoz fiului ei

fiul danei rogoz

Zilele acestea fosta Abramburica a fost în Viscri, acolo unde împreună cu soțul ei au cumpărat o casă. Dana Rogoz împreună cu Radu Dragomir și cu Vlad nu au ajuns la botezul fiicei Laurei Cosoi dar s-au distrat la cursurile de actorie și a povestit pe rețele de socializare.

“Hai să mergem la cai, să călărim!” – a fost primă replică a lui Vlad în dimineața asta, pe la 6, când era încă întuneric fară, iar eu aș fi dat orice să mai dorm puțin în rulota încălzită. Știa că vorbisem cu cei de la ferma de cai din Viscri să facă azi o primă lecție de echitație cu amândoi. Vlad se mai suise pe cal în tabăra și îi plăcuse. Se mai suise și când era mai mic, dar nu mai ține minte. Iar azi era extrem de entuziasmat să o facă din nou.

fiul danei rogoz

A alergat până la fermă, și-a ales o cască pe măsură capului sau, și a cerut să se urce primul, înaintea mea. I-am făcut fotografia pe care o vedeți și mi-a zis: “Să îmi faci poze și când sunt pe cal, da?”. Apoi a intrat în țarc cu zâmbetul larg pe buze. “Hai să te împrietenești cu calul” i-a spus antrenorul. El i-a zâmbit. “Ai curaj să pui mâna pe gură calului?” l-a întrebat imediat după. Și atât a fost. S-a uitat 2 secunde atent la gură calului și…. a fugit. Nici nu s-a mai suit pe cal. A urmărit atrenamentul meu, fără să vrea să ne explice ce anume îl sperie. Mi-am dat seama o dată in plus cât de fragili sunt, cât de atenți și răbdători trebuie să fim cu ei. Poză de după spune totul. Micuțul meu, ce mult te iubesc”, a scris Dana Rogoz pe rețele socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Jay-Z este primul rapper care ajunge miliardar

Andreea Damian

Beyonce lansează o colecție vestimentară de gen neutru

Andreea Damian

Avertismentul unui medic: pandemia de Covid-19 va crea „o generație de persoane cu dizabilități”

Andreea Damian

Ce accident a avut Mihai Nae, dresorul de căini al vedetelor în timpul unei ședințe de dresaj

Tabu Tabu

Diana Dumitrescu se întoarce la muncă la şase luni după ce a născut

Tabu Tabu

Toni Garrn s-a căsătorit cu starul din Magic Mike! Vezi superba rochie de mireasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu