Tabu
Image default
PEOPLE

Elvira Deatcu și Bebe Cotimanis, prietenie specială

Fermecătoarea actriță de teatru și televiziune este fericită că are doi prieteni speciali. Elvira Deatcu ne-a povestit cum a început povestea ei de prietenie cu celebrii Carmen Tănase și Bebe Cotimanis, cu care a fost colegi în urmă cu 15 ani în serialul de televiziune “Iubire ca în filme”.
Zilele acestea Elvira Deatcu joacă în serialul “Vlad” unde îl are partener pe Constantin Bebe Cotimanis, cu care a jucat în mai multe seriale, precum “Lacrimi de iubire” și “Daria, iubirea mea” iar acum lucrează din nou împreună.

carmen tanase si elvira deatcuȘi cu Carmen Tănase are o prietenie specială și ne-a povestit, în exclusivitate despre cei doi prieteni speciali. “Cu Carmen Tănase suntem foarte bune prietene și colege, ea m-a întâmpinat când am venit la teatrul Odeon, mi-a întins o mâna, și n-am să uit niciodată. Aveam 23 de ani și ea avea 34 de ani, era în 1995. Ne mai și contrăm, dar e respect, admirație și iubire mare și atunci trece mai ușor peste momente când avem opinii divergente. Așa e bine într-o relație.

elvira-deatcu-bebe-cotimanisÎn “Lacrimi de iubire” eram rivale, eu jucam amanta și ea era soția lui Bebe. În ciuda aparențelor și a aspectului Bebe Cotimanis e un om atât de cald, de bun, de altruist, de generos și la lucru și în viață. E o poezie Bebe. Eu cu Carmen îi spunem Bebelică, e al nostru și e un partener minunat. Cred că niciodată nu i-am spus Bebe”, ne-a spus fermecătoarea actriță.

ARTICOLE SIMILARE

Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu

Tabu Tabu

Laura Cosoi revine în televiziune, într-un serial. Ce rol va juca

Andreea Damian

Împăcarea momentului! Jennifer Aniston și Brad Pitt formează din nou un cuplu

Andreea Damian

Oana Lis, diagnosticată cu cancer. Cum se simte soţia lui Viorel Lis 

Andreea Damian

În ce va investi Elena Ionescu premiul cel mare câștigat la un reality-show celebru

Tabu Tabu

Selma Blair a anunțat că suferă de o boală cumplită

Andreea Damian

Scrie un comentariu