Tabu
PEOPLESlider

Câți bani trebuie să plătească lunar Ștefan Bănică jr. pentru pensia alimentară a fiicei sale, Violeta

Ștefan Bănică jr a fost obligat să o sprijine financiar pe Andreea Marin pentru creșterea fiicei lor, Violeta, după separarea lor din 2013, conform normelor legale. 

Lunar, el trebuie să plătească o sumă semnificativă pentru a asigura bunăstarea adolescentei.

Deși suma exactă nu este cunoscută public, estimările sugerează că aceasta se situează în jurul valorii de 1.500 de euro lunar, aceeași sumă pe care artistul o plătește pentru întreținerea fiului său mai mare, Radu Ștefan, conform informațiilor oferite de ciao.ro.

Pensia alimentară este stabilită de instanță în funcție de veniturile nete ale părintelui care nu are custodia copilului. Cuantumul este determinat în funcție de numărul de copii și este menit să acopere necesitățile financiare ale minorilor. Veniturile nete, conform definiției legale, nu includ bonusuri sau compensații, ci se referă doar la veniturile regulate și certe.

Ștefan Bănică jr va continua să susțină financiar pe Violeta până când aceasta își va termina studiile sau va atinge vârsta majoratului, care se apropie rapid, având în vedere că adolescenta a împlinit deja 16 ani. Artistul va respecta această obligație financiară până la îndeplinirea condițiilor legale stabilite în acest sens.

Violeta Bănică visează să studieze Dreptul în America și își dorește ca băiatul cel mare al tatălui său să își țină promisiunea și să o urmeze în țara tuturor posibilităților. Despre artist, tânăra susține că îi spune întotdeauna adevărul și i-a dat mereu sfaturi prețioase.

„Dacă aș pleca în străinătate, la studii, nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem!

Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mă gândesc mereu la el.

Înainte să fac ceva, mereu mă gândesc înainte, pentru că suntem persoane publice și contează imaginea, dar, în general, tot ce fac, fac cu familia sau cu acordul lor sau pur și simplu în scop de voluntariat sau activism.

La școală nu am fost niciodată privită altfel, pentru că am crescut cu majoritatea colegilor încă de la creșă, așa că m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică”, a spus Violeta Bănică, pentru Playtech.ro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Paula Seling, anunț incredibil după 16 ani de căsnicie. Ce a dezvăluit artista despre soțul ei

Andreea Damian

Lui Hugh Grant i s-a furat scenariul din mașină

realitatea

Cum se relaxează Vlad Gherman după ce a fost criticat de fani

Tabu Tabu

Celia, strigăt de disperare pentru un copil: ”Vreau să îl văd sănătos, să mă ia în brațe și să îl văd bine!”

Tabu Tabu

Alimentul la care Nea Mărin a renunţat de 20 de ani şi pare că a întinerit

Andreea Damian

Schimbările climatice amenință ruinele antice din Grecia, spun cercetătorii

Andreea Damian

Scrie un comentariu