Tabu
PEOPLE Slider

Lino Golden dezamăgit de prieteni înainte de aniversare

lino-golden

Ați putut citi povestea lui Lino Golden care a slăbit 30 de kilograme și a trebuit să se opereze de surplusul de grăsime. Ei bine, solistul, pe numele său adevărat, Radu Cârstea împlinește pe 5 octombrie 23 de ani și de curând nu numai că și-a schimbat look ul dar s-a despărțit de gașca lui Alex Velea.
E adevărat, din păcate, și Lino Golden dar și Mario Fresh s-au certat cu Alex Velea, Antonia și toată gașcă din Golden Boy Society. S-ar părea că nu s-au mai înțeles din mai multe puncte de vedere iar în ultima vreme foștii prieteni rădeau de Lino și de faptul că avea pielea lăsată după cura de slăbire. Solistul care a cântat ani de zile și s-a spus că a fost adoptat de Alex Velea și Antonia a scris câteva mesaje pe rețelele de socializare sau insta story care sunau cam așa:

lino_mario_fresh_alex_velea_antonia “să vă între în cap bine. Că văd că sunteți bolnavi. Singurul meu tată, e TATĂ. Și atât” sau “idei și păreri diferite” sau “fix “oamenii” din jurul meu mă susțineau și îmi spuneau că o să fie bine legat de problema cu pielea și fix aia acum râd de mine…”. Solistul și-a învățat lecția și a și mărturisit pe rețelele de socializare că și-a învățat lecția și că nu mai crede în foștii prieteni cu care a cântat, inclusiv Alex Velea.

ARTICOLE SIMILARE

OMS trage un semnal de alarmă: Peste 80% dintre adolescenți sunt sedentari

Andreea Damian

Lady Gaga și Angelina Jolie au devenit rivale pentru un rol

Andreea Damian

Când ar trebui să nască Gina Pistol

Tabu Tabu

Game of Thrones transformă locațiile de filmare din Irlanda de Nord în atracții turistice

realitatea

Viața după cancer. Shannen Doherty a postat un mesaj îngrijorător pe Instagram

Andreea Damian

Selma Blair a anunțat că suferă de o boală cumplită

Andreea Damian

Scrie un comentariu