Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Lino Golden dezamăgit de prieteni înainte de aniversare

Ați putut citi povestea lui Lino Golden care a slăbit 30 de kilograme și a trebuit să se opereze de surplusul de grăsime. Ei bine, solistul, pe numele său adevărat, Radu Cârstea împlinește pe 5 octombrie 23 de ani și de curând nu numai că și-a schimbat look ul dar s-a despărțit de gașca lui Alex Velea.
E adevărat, din păcate, și Lino Golden dar și Mario Fresh s-au certat cu Alex Velea, Antonia și toată gașcă din Golden Boy Society. S-ar părea că nu s-au mai înțeles din mai multe puncte de vedere iar în ultima vreme foștii prieteni rădeau de Lino și de faptul că avea pielea lăsată după cura de slăbire. Solistul care a cântat ani de zile și s-a spus că a fost adoptat de Alex Velea și Antonia a scris câteva mesaje pe rețelele de socializare sau insta story care sunau cam așa:

lino_mario_fresh_alex_velea_antonia “să vă între în cap bine. Că văd că sunteți bolnavi. Singurul meu tată, e TATĂ. Și atât” sau “idei și păreri diferite” sau “fix “oamenii” din jurul meu mă susțineau și îmi spuneau că o să fie bine legat de problema cu pielea și fix aia acum râd de mine…”. Solistul și-a învățat lecția și a și mărturisit pe rețelele de socializare că și-a învățat lecția și că nu mai crede în foștii prieteni cu care a cântat, inclusiv Alex Velea.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna, reacții în urma apariției pe coperta revistei Harper’s Bazaar din China

Andreea Damian

SHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, a pătruns pe piața din România

Andreea Damian

Laura Cosoi a povestit cum a decurs prima întâlnire a Ritei cu Vera

Tabu Tabu

Rainbow Warrior, nava-fanion a Greenpeace, a venit în România și va putea fi vizitată gratuit

Andreea Damian

Terry Crews: Bărbații nu văd femeile ca pe niște ființe în totalitate umane

realitatea

Care sunt șansele să rămâi însărcinată dintr-un ovul congelat

Andreea Damian

Scrie un comentariu