Tabu
Image default
PEOPLESlider

Lino Golden dezamăgit de prieteni înainte de aniversare

Ați putut citi povestea lui Lino Golden care a slăbit 30 de kilograme și a trebuit să se opereze de surplusul de grăsime. Ei bine, solistul, pe numele său adevărat, Radu Cârstea împlinește pe 5 octombrie 23 de ani și de curând nu numai că și-a schimbat look ul dar s-a despărțit de gașca lui Alex Velea.
E adevărat, din păcate, și Lino Golden dar și Mario Fresh s-au certat cu Alex Velea, Antonia și toată gașcă din Golden Boy Society. S-ar părea că nu s-au mai înțeles din mai multe puncte de vedere iar în ultima vreme foștii prieteni rădeau de Lino și de faptul că avea pielea lăsată după cura de slăbire. Solistul care a cântat ani de zile și s-a spus că a fost adoptat de Alex Velea și Antonia a scris câteva mesaje pe rețelele de socializare sau insta story care sunau cam așa:

lino_mario_fresh_alex_velea_antonia “să vă între în cap bine. Că văd că sunteți bolnavi. Singurul meu tată, e TATĂ. Și atât” sau “idei și păreri diferite” sau “fix “oamenii” din jurul meu mă susțineau și îmi spuneau că o să fie bine legat de problema cu pielea și fix aia acum râd de mine…”. Solistul și-a învățat lecția și a și mărturisit pe rețelele de socializare că și-a învățat lecția și că nu mai crede în foștii prieteni cu care a cântat, inclusiv Alex Velea.

ARTICOLE SIMILARE

Alex Delea, dezvăluiri neașteptate despre Lavinia Pîrva: „Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă”

Andreea Damian

Bia Khalifa, bătută cu bestialitate de iubit. Motivul halucinant!

Andreea Damian

Cum l-a speriat Gina Pistol pe iubitul Smiley

Tabu Tabu

8 piese vestimentare de bază de culoare neagră care te ajută să creezi zeci de outfituri

Andreea Damian

Alexandra Dinu, noul jurat la Românii au talent! Pe cine va înlocui superba actriță

Tabu Tabu

Cine vor fi nașii Oanei Moșneagu și ai lui Vlad Gherman

Andreea Damian

Scrie un comentariu