Tabu
Image default
FASHIONSlider

Rochie tricou sau piesa cea mai confortabilă și la modă în această vară

Rochia tricou va fi mai populară ca niciodată în această vară. Este confortabilă și în același timp versatiblă.

În ultimele luni, am văzut piese improbabile revenind în tendințe, începând cu jogging-ul, pantalonii de trening ai anilor 2000 , dar și cizmele cu blană … piese foarte moi și confortabile în care vrei doar să lenevești. În acest sezon, un alt articol de modă revine în garderoba noastră: rochia tricou. Deoarece combină confortul și tendința sezonului cald, aceasta a fost deja adoptată de influencerii de pe Instagram.

Este posibil să transformați un tricou XXL în rochie, dar există în magazine o mulțime de modele. Fie că sunt rochii tricou care ajung sub genunchi sau modele care coboară până la glezne, exist așadar modele pentru toate tipurile de corp. Un lucru este sigur, rochia tricou va deveni ținuta de vară obligatorie a sezonului.

Cum să-ți îmbunătățești aspectul cu o rochie tricou?

Simplă, eficientă și confortabilă, rochia tricou va fi aliatul nostru de modă în acest sezon. Pentru a-ți îmbunătăți aspectul cu acest real must have, putem paria pe accesorii mari, masive chiar. În ceea ce privește pantofii, vom adopta cu plăcere cele mai noi modele de pantofi la modă ale sezonului, cum ar fi balerinii cu puțin toc, adidașii sau chiar cizmele decupate pentru un stil rock. Nu uităm de pălării! Vor exista o mulțime de idei de a crea siluete la modă. Dacă vrei să adopți tendința anilor șaptezeci, leagă o eșarfă în păr, în jurul încheieturii mâinii sau chiar la gât.

În cele din urmă, cei care au o dimensiune marcată ( morfologia în 8) sau care doresc să aducă un plus de feminitate rochiei lor tricou o pot decora cu o curea drăguță. Tot ce trebuie să faceți este să vă imaginați aspectul care seamănă cel mai mult cu personalitatea voastră.

ARTICOLE SIMILARE

Colecția de costume de baie Luiza Bonadiman – 2010

realitatea

NEW COUPLE ALERT la Hollywood

Andreea Damian

Secretul de frumuseţe ieftin folosit de Victoria Beckham

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 69. Atenție, se deschid ușile!

Andreea Damian

Atât putem, ăștia suntem, românii i-au întâmpinat pe refugiați de Sfântul Nicolae: Punem mâna pe topoare!

Dora Constantinovici

Cinci iranience s-au deghizat în bărbați de dragul fotbalului

realitatea

Scrie un comentariu