Home > Agenda > Beyonce a pregătit o surpriză imediat după lansarea documentarului Homecoming

Beyonce a pregătit o surpriză imediat după lansarea documentarului Homecoming

beyonce

Lansarea documentarului „Homecoming: Un film de Beyonce” aduce și o supriză: un album live cu 40 de melodii care să meargă cu filmul Netflix. Artista în vârstă de 37 de ani a făcut anunțul la doar câteva ore după difuzarea filmului realizat împreună cu compania americană Netflix.

Atât documentarul, cât și noul album conțin detalii din timpul concertului istoric susținut de Beyoncé la Coachella în 2018, prin care aduce un omagiu universităților și colegiilor Americane dedicate comunității de culoare. Acestea includ interpretări live ale hiturilor Crazy In Love și Drunk In Love, precum și reuniunea sa cu Destiny’s Child. Fanii vor asculta un nou cover al melodiei „Before I Let Go”, un hit din Frankie Beverly and Maze din anul 1981, interpretat de Beyonce în creditele finale ale documentarului.

Beyonce a făcut istorie anul trecut la Coachella, prin prestația impecabilă, invitați și prin show-ul ei fără pereche. Însă momentul de maximă audiență a fost reuniunea Destiny’s Child. Cântăreața a fost de altfel prima femeie de culoare aleasă să fie cap de afiș al festivalului care s-a desfășurat timp de două weekenduri consecutive în perioada 13-15 aprilie și 20-22 aprilie.

În calitate de primă femeie de culoare headliner la Coachella, Beyonce a adus un omagiu universităților și colegiilor Americane dedicate comunității de culoare (instituții înființate în SUA înainte de Actul privind drepturile civile din 1964). Prin Homecoming, Beyonce aduce un omagiu și personalităților afro-americane care au inspirat-o, printre care alumnii HBCU Toni Morrison, Alice Walker, activista Marian Wright Edelman și sociologul W.E.B. Du Bois, alături de nume precum Nina Simone, Maya Angelou, Chimamanda Ngozi Adichie și Audre Lorde. Cunoștintele personale ale lui Beyoncé despre relevanța și celebrarea absolvenților HBCU (Historically black colleges and universities) au început cu tatăl ei, Mathew Knowles, absolvent al Universității Fisk.

The New York Times a descris filmul – care are aproape 150 de minute – drept un colaj de imagini pe care fanii le-au văzut deja (și poate le-au revăzut iar și iar) de data aceasta văzute prin mai multe unghiuri și filtre asemănătoare cu cele de pe Instagram. Momentele intime și sincere surprinse în documentarul produs alături de Netflix sunt scurte în comparație cu cele care apar între interpretările muzicale din timpul concertului, scrie Brittany Spanos în revista Rolling Stone.

Una dintre cele mai bune scene din documentar include dansul lui Beyonce alături de trupă.

La fel de entuziasmată ca fanii cântăreței, sau poate chiar mai mult, a fost și regizoarea de culoare Ava DuVernay (A Wrinkle in Time). Alții au rămas impresionați de calitățile vocale ale lui Blue Ivy, fiica de 7 ani a artistei, care a cântat alături de mama sa Lift Every Voice and Sing.

https://twitter.com/Sesh85/status/1118435229792968704

 

 

Articole asemanatoare
Dua Lipa
Dua Lipa a lansat noul album din izolare
Beyonce
Cu câți bani umblă în poșetă fiica celui mai bogat cuplu din showbiz?
ioana gomoi premiata in china
Românca Ioana Gomoi a făcut carieră în China! De ce nu se teme femeia de coronavirus?
beyonce
Casa de 85 de milioane de dolari a lui Beyonce! Imagini de lux

Comenteaza acest articol

Beyonce a pregătit o surpriză imediat după lansarea documentarului Homecoming

by Andreea Damian   2 min
0