Tabu
PEOPLE

Ce spune Mircea Badea despre reprofilarea lui Liviu Dragnea / Glume virale despre vlog

Liviu Dragnea a șocat o țară întreagă după ce s-a apucat de gătit pe Youtube. Printre vedetele care și-au exprimat opinia vizavi de fostul politician se numără și Mircea Badea.

Mircea Badea a rămas fără cuvinte, la fel ca toată lumea, când a văzut filmulețul postat de fostul politician pe Internet „Nu m-aș fi așteptat la așa ceva. Dar până la urmă, spectacolul lumii excede cu mult imaginația. Cred că domnul Dragnea s-a ghidat și după faptul că, în România, de mare succes sunt toate emisiunile cu bucătari. M-o fi auzit și pe mine că mereu spun asta și a zis: „pot și eu!”.

Mesajul lui era să mâncăm hrană curată. Spune că morcovul are beneficii pentru sănătate. Era și o vorbă cu… „unde intră morcovul”. Dar poate dacă este tăiat așa, cum îl taie Dragnea, e mai sănătos, nu știu ce să spun. Totuși vedeți cumva că bucătarii conduc lumea? De la Jamie Oliver, până la Prigojin, bucătarul lui Putin. Eu știu ce să spun?…

Poate omul se pricepe la bucătărie. Ce am vrea să-și deschidă? Un service auto? Oricum producția e șmecherită. Are montaj. Nu este o chestie făcută cu telefonul. Oricum, mai degrabă l-aș fi văzut pe Petre Daea în locul lui Liviu Dragnea”, a zis Mircea Badea.

La începutul videoclipului, Dragnea își întâmpină urmăritorii: „Bun venit la Bucătăria de acasă. Pentru cei care nu mă știu, numele meu este Liviu Dragnea. Vreau să încercăm în aceste filmulețe să descoperim împreună rețete ușoare, gustoase și sănătoase. Azi vă prezint o rețetă de fasole galbenă păstăi”.

Odată cu lansarea noii sale emisiuni online, Liviu Dragnea a atras și un val de comentarii și glume de la publicul larg. Multe sunt referitoare fie la condamnarea acestuia, în urma acuzațiilor oficiale, instigare la abuz si instigare la fals intelectual.Însă, fostul lider PSD continuă să posteze pe conturile sale de Facebook, TikTok și YouTube.

„Foarte bună mâncarea, am avut șansa să gust când eram colegi de celulă/ Uite ce gospodină frumoasă a scos din tine pușcăria/ Acel moment când te lasă nevasta, te apuci de gătit/ Oo. Tot la morcov, tot la morcov. Obiceiurile nu se uită/ Gordon Ramsay după o lună în Vaslui/ Bună ziua! O să pară ciudată întrebarea asta, dar în ce an suntem? Ce s-a întâmplat? Suntem într-un univers paralel? Putem schimba cumva asta?/

Pasul 1: Se fură fasolea/ Ce rețetă bună! Soția mea a întinerit cu 25 de ani, cei 3 trandafiri s-au uscat mai tare (pentru rețeta de compot suedez), iar vecinii mi-au pus gratii la geam!!/ O așteptăm și pe doamna Udrea cu un show despre goblene și pictură pe numere/ Să-l invitați și pe Ciolacu să se acomodeze cu situația pe când urmează”, sunt doar câteva comentarii haioase.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Drama trăită de Lili Sandu! Vestea teribilă pe care i-au dat-o medicii

Tabu Tabu

Jada Pinkett Smith, dezvăluiri cutremurătoare: „Am avut adesea gânduri suicidare”

Andreea Damian

Liviu Vârciu, reacție nervoasă că a ieșit în pierdere după botezul fiului: „Nu au dat toţi cât trebuie”

Andreea Damian

Rose McGowan, declarație surprinzătoare: „Am făcut un avort şi susţin acest mesaj”

Andreea Damian

Andreea Antonescu iubește din nou. Motivul pentru care își ține iubitul ascuns

Andreea Damian

A murit actorul francez Jean-Paul Belmondo

Andreea Damian

Scrie un comentariu