Tabu
Image default
LIFESTYLE

Ce trebuie să pui în bagajul de călătorie

Ce bine ar fi să-ți încapă toată casa într-o geantă de voiaj, ca să fii sigur că nu ai uitat nimic. Acest lucru este însă imposibil,deci va trebui să inspiri adânc și să-ți folosești toate resursele de gândire, timp și spațiu, pentru a-ți face bagajul de vacanță din care să nu-ți lipsească nimic.

Fă o „Listă bagaj vacanță”. Utilitatea acesteia o vei descoperi abia la final, când vei avea bagajul gata făcut și vei porni la drum.

Nu uita trusa de prim ajutor acasă. E bine să fii prevăzător și să-ți iei la tine câteva medicamente care pot ameliora simptome de ordin general.

Redu cantitatea de obiecte care conțin lichide. E bine să nu iei la tine mai multe obiecte care conțin lichide decât ai nevoie.

Păstrează suficient spațiu în bagaj și pentru eventualele cumpărături din vacanță. Itinerariul tău de călătorie te va duce prin tot felul de locuri minunate din care vei dori să pleci cu o mică amintire. În plus, suvenirurile pentru cei din familie sau prietenii apropiați se vor număra printre cumpărăturile pe care le vei face în vacanță, așa că ar fi util să-ți rezervi loc pentru ele în gențile de voiaj.

Nu îți lua prea mulți pantofi, pentru a nu-ți îngreuna bagajul. Alege pantofi confortabili, care se potrivesc mai multor ocazii și merg bine cu diverse ținute.

Folosește metoda de împachetat care-ți va salva extrem de mult spațiu în bagaj: rulează hainele. Vei rămâne plăcut impresionat/ă de cât de multe obiecte îți vor încăpea în micul bagaj de vacanță. De asemenea, lasă deoparte îmbrăcămintea pretențioasă. Optează pentru haine dintr-un material rezistent, pe care le poți purta indiferent de momentul zilei.

ARTICOLE SIMILARE

Mirosurile sunt parte din moștenirile culturale ale țărilor, regiunilor, orașelor

realitatea

O vedeta de la noi, data afara pentru ca venea beata in emisiune!

Kim Basinger, apariţie de senzaţie la 60 de ani

Melania Trump, sumă „ridicol” de mare plătită pentru câteva ore de cazare la un hotel din Cairo

Andreea Damian

TRAGEDIE: Ileana Stana Ionescu, lovita la 78 ani

La 25 de ani dupa “Wicked Game”, cum arata Helena Christensen si Chris Isaak!

Scrie un comentariu