Tabu
Image default
LIFESTYLE

“Când Inna cântă live trebuie să-i chem ambulanţa!» Ce impresar o face praf pe cântăreaţă!

Invitată în Spania la unul din cluburi, Inna nu a reuşit să strângă prea mulţi oameni care să o asculte. Deşi intrarea era doar 15 euro, bani, în care spectatorii aveau şi două băuturi incluse, cântăreaţa a adunat în jurul scenei 250 de persoane. Cântăreaţa a susţinut un recital în vară, într-un oraş de pe Costa Dorada, Salou, iar în public s-au aflat foarte mulţi români.

“Când cântă Inna live trebuie să-i chem ambulanţa! Nu face faţă nici unui recital de 20 de minute, pentru care onorariul ei este de 13.000 de euro! Dacă nu face playback, nu duce la capăt concertul. Am invitat-o să le cânte românilor din Spania.

Nu prea s-a înghesuit lumea să o vadă. Mai mulţi spectatori am avut la Nicolae Guţă, în jur de 800 de persoane, deşi biletul de intrare a fost 30 de euro. Chiar am avut o discuţie cu ea pe această temă şi ştiu că nu i-a picat bine deloc că i-am atras atenţia”, a declart în exclusivitate pentru Click!, Florin Bamboo, un român stabilit de mai bine de 12 ani în Spania, care le aranjează cântăreţilor în vogă de la noi concerte în peninsulă.

ARTICOLE SIMILARE

DIETA cu care ANDREEA ESCA a slabit 5 kg in 2 saptamani

realitatea

3 stațiuni din Grecia renumite pentru tavernele cu specific pescăresc

realitatea

Mai mulţi spectatori au LEŞINAT în timpul unei piese de TEATRU extrem de ŞOCANTE!

Victor Slav o da de gol pe Bianca: “Mi-a fortat mana, a vrut o impacare”

Nicoleta Luciu ACCEPTA sa-si imparta sotul cu alte femei! Uite ce explicatie are!

10 flori potrivite in buchetul de mireasa pentru o nunta de vara

realitatea

Scrie un comentariu