Tabu
Image default
lifestyle

Cea mai curajoasa femeie din lume! A infruntat teroristii cu mainile goale!

Un soldat britanic a fost decapitate la LOndra de doi extremist islamisti. Deşi întregul arhipelag britanic este şocat de atacul islamist asupra unui soldat britanic, presa britanică şi-a îndreptat joi atenţia către Ingrid Loyau-Kennett, care a discutat cu atacatorii imediat după atentat şi a încercat să-i calmeze, înainte ca aceştia să comită vreo altă crimă.

După ce a văzut trupul soldatului zăcând în plină stradă, Ingrid a coborât din autobuzul în care se afla şi a intrat în vorbă cu cei doi atacatori. Cei doi bărbaţi erau încă înarmaţi, însă acest amănunt nu a speriat-o pe Ingrid, pe care o aşteptau acasă doi copii. După ce Ingrid i-a implorat pe atacatori să-i dea armele, unul dintre ei a spus: „Vrem să începem un război în Londra diseară”. „În momentul de faţă, sunteţi voi împotriva multor oameni. Veţi pierde”, le-a răspuns femeia. Negocierile purtate între Ingrid şi atacatori au fost surprinse şi de camerele de luat vederi, scrie „Daily Mail”.

Fostă profesoară, Ingrid spune că nu a fost antrenată ca să facă faţă situaţilor de criză.„Ştiu că e o zi importantă, dar pentru mine a fost doar un tip normal, puţin supărat. Nu era drogat, nu era beat”, a mai spus femeia în vârstă de 48 de ani.

Ea a povestit că unul dintre atacatori i-a spus să nu atingă cadavrul soldatului. „E un soldat britanic, a omorât oameni musulmani, în ţări musulmane”, a continuat bărbatul. Totuşi, femeia a spus joi, în cadrul unei emisiuni matinale, că ei nu i s-a părut că era vorba despre un soldat britanic. „Nu era în uniformă”, a mai spus britanica. De asemenea, femeia, supranumită de presă „îngerul din Woolwich”, susţine că bărbatul i-ar fi spus că a comis atacul asupra soldatului „pentru toate bombele lansate şi crimele faţă de femei”.

Întrebată dacă nu s-a temut pentru viaţa ei, britanica a răspuns: „Mai bine eu decât un copil. Erau tot mai multe mame cu copii care se opreau prin preajmă. Era important”. Britanica a spus că a tras de timp, întrebându-i pe atacatori ce doresc, în aşteptarea patrulelor de poliţie.

Joi, parlamentarii britanici au lăudat-o pe Ingrid pentru „curajul ei extraordinar”. Detalii pe www.adevarul.ro

ARTICOLE SIMILARE

Câştigătorii de la MTV European Music Awards – VEZI LISTA COMPLETĂ

realitatea

Nicole Kidman și Keith Urban și-au cumpărat apartament de 10 milioane $ – FOTO

realitatea

PATRICIA KAAS inapoi in bratele lui TRUICA!

Charlize Theron: “Sunt mai frumoasă decât Kirsten Stewart!”

Kate Middleton în rochie de mireasă creație Victoria Beckham?

realitatea

KIM KARDASHIAN (nu) se marita cu KANYE WEST?

Scrie un comentariu