Home > Agenda > La 9 ani, Quvenzhané Wallis este cea mai tânără actriţă nominalizată vreodată la Oscar

La 9 ani, Quvenzhané Wallis este cea mai tânără actriţă nominalizată vreodată la Oscar

Pentru prima dată în istoria Oscarurilor, cea mai tânără şi cea mai în vârstă actriţă nominalizate vreodată se luptă pentru râvnita statuetă de aur, ce va fi decernată pe 24 februarie la Los Angeles.
Americanca Quvenzhané Wallis (9 ani) şi franţuzoaica Emmanuelle Riva (85 de ani) au fost propuse amândouă pentru titlul de cea mai bună actriţă în rol principal. Astfel, în timp ce Riva speră probabil ca acum, la sfârşitul carierei sale, măcar rolul din filmul “Amour”, premiat la Cannes, să-i aducă râvnitul Oscar, Quvenzhané pare că nu înţelege valoarea celebrei statuete, spunând referitor la ea că “nu-mi stă capul la asta“, fiind mai preocupată de şcoală. “A trebuit să învăţ ce e acela un premiu Oscar“, a mărturisit fetiţa, adăugând: “Mi-au arătat o poză cu trofeul, iar eu l-am poreclit «omul de aur»”.
Quvenzhané avea doar 5 ani când a participat la castingul pentru filmul care i-a adus nominalizarea, “Beasts of The Southern Wild”, fiind aleasă dintre 4.000 de fetiţe.

Participa si tu la CONCURSUL nostru cu premii in valoare totala de 6.000 LEI: Jurizeaza la OSCARURI! Detalii pe homepage!

Articole asemanatoare
Câştigă unul dintre cele 2 seturi Klorane!
Castiga una dintre cele 5 carti: Ultima cursa spre Woodstock de Colin Dexter!
TOP 10 actori sexy laureați cu Oscar!
Trimite codul castigator la 1283

Comenteaza acest articol

La 9 ani, Quvenzhané Wallis este cea mai tânără actriţă nominalizată vreodată la Oscar

by   1 min
0