Tabu
lifestyle

Cele mai bune parfumuri pentru femei, care sunt în trend în 2022

Noile tendințe din 2022 includ parfumuri de lux, realizate din ingrediente naturale, ce au și note unice, create de parfumieri celebri și care nici nu există în natură. Dintre cei mai renumiți parfumieri din lume fac parte Dominique Ropion, Julien Rasquinet, Anne Flipo, Carlos Benaïm, etc.

Parfumieri celebri sunt și Roja Dove și Clive Christian, care au realizat cele mai bune parfumuri orientale de lux. Aceste produse surprind prin ingredientele folosite, unele fiind chiar mai scumpe decât aurul pur. Parfumurile arăbești au specii rare de ambră gri, trandafiri, oud, iasomie și sunt prezentate în flacoane elegante, ce arată ca niște opere de artă, pe care le vei prețui toată viața.

Un parfum oriental aproape copleșitor, pe care și-l dorește oricine, este Roja Dove care are flaconul fabricat în Franța, cu ornamente din aur aplicate manual în Anglia. Particulele de aur de pe flacon sunt forjate în metal prețios, au suprafața reflectorizantă pe care apare și numele mărci – Roja Perfumes. Închiderea parfumului are 14 cristale Swarovski deosebite, care sunt aplicate manual. În partea din față este aplicată eticheta de aur, care este fabricată în Anglia. Și cutia de prezentare este foarte frumoasă, este realizată de artizani englezi premiați.

Dacă ești interesat de arome reconfortante și de note de bază (lemnoase, florale, de citrice și condimente orientale) care adaugă profunzime divină și emană clasă de dimineața până seara, îți sugerăm să vezi gama de parfumuri arăbesti prin Notino ce include produse noi, care sunt extrem de apreciate în 2022.

Parfumurile orientale pot evoca sentimente puternice, sunt foarte variate prin combinația de ingredinete și au straturi de mirosuri ce amintesc de farmecul exotic misterios al Orientului Mijlociu.

Tendințele din anul 2022 au în prim plan și parfumuri de top pentru femei și bărbați, care sunt realizate de mărci de top (precum Versace, Chanel, Dolce & Gabbana, Calvin Klein) cunoscute pentru notele sofisticate, îndrăznețe, dar și prin gama de parfumuri subtile și feminine.

În 2022 sunt la modă aromele fructate, precum acele parfumuri cu citrice, cum este și colecția cu note dominante oriental fresh de parfumuri arăbești. La parfumurile orientale sunt combinate notele proaspete de citrice cu note de condimente aromate, iar astfel se obțin produse fresh, ce pot fi purtate pe tot parcursul zilei.

La fel de populare ca aromele fructate, sunt și parfumurile cu acorduri lemnoase, sau gurmande (cum sunt cele de vanilie). Pentru zi și noapte sunt recomandate parfumurile cu note de bergamotă și mandarine, de crin și iasomie, care sunt relaxante.

Pentru a completa mirosul ușor fructat cu un strop de sex-appeal, noile parfumuri orientale vin cu note fresh de flori parfumate, dar și cu note lemnoase, de santal și chihlimbar. Un astfel de parfum este senzațional, el va alunga orice stres și supărare din viața ta.

Gama de parfumuri în trend, din 2022, include și produse pline de efervescență tinerească, cum sunt de pildă parfumurile arăbești cu note intense de bergamotă și iasomie, care miros cu adevărat senzațional, la fel cum arată și recipientele lor. Aceste parfumuri sunt persistente, originale, notele de vârf se mențin un timp îndeplungat și pe piele și pe haine.

Oricine a auzit de parfumurile orientale care au cele mai sofisticate arome mirositoare, care amintesc de florile și condimentele din Orientul Mijlociu. Aceste parfumuri sunt intense, fără a deveni însă copleșitoare și sunt cunoscute ca produse de lux, de calitate înaltă. Prin felul cum sunt prezentate, în sticluțe foarte elegante, aceste parfumuri sunt considerate adevărate opere de artă. Orice parfum arăbesc de lux este o capodoperă modernă, pentru că este inspirat din tradiția Orientului Mijlociu. El va fi recunoscut imediat prin intensitatea ingredientelor sale și va vrăji prin parfum pe toți cei care sunt în jur.

ARTICOLE SIMILARE

Doi actori romani s-au batut in culise!?

Cea mai tânără fată care a pozat în Playboy e româncă! Avea doar 11 ani

Nunta falsa: Adi Sana si ANCA SEREA

AVON: o nouă luptă împotriva cancerului la sân!

RECORD MONDIAL de senzualitate! FOTO 11 topmodele!

realitatea

Tina Turner, nuntă în rochie neagră la 73 de ani!

Scrie un comentariu