Tabu
PEOPLESlider

Motivul incredibil pentru care Toni Grecu s-a mutat de lângă Laura Andreșan

Toni Grecu a fost vecin de scară cu Laura Andreșan, dar a ales să să se mute din blocul respectiv din cauza partidelor de sex prea zgmotoase.

Actorul a povestit recent „coșmarul” trăit de el și soția sa, Cristina, din cauza cele supranumite „profa de sex”. Umoristul îi acuză acum pe constructori, după ce atunci a avut un scandal de proporții cu actrița din filmele pentru adulți.

„Am o problemă cu cuplurile iubărețe, dacă o fac la ora 03:00 dimineața, deasupra mea, și nu mă lasă să dorm, da! N-am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne care depășesc bariera fonică suportabilă. Am avut o discuție mai aprinsă cu vecina de sus (n.r. – Laura Andreșan), îmi cer iertare acum, după mulți ani. Asta e viața. Blocul era de vină, cu niște planșee subțiri, un bloc mizerabil, se auzeau și pașii, și respirația. Când omul vrea să facă ceva deosebit în casa lui, trebuie să se asigure. Eu nu am fost victima vecinei, ci a constructorilor, care nu și-au făcut datoria”, a spus Toni Grecu.

Umoristul s-a mutat, dar a mai pățit-o ulterior din același motiv! „Apoi, am mai pățit-o, la fel, asta e. Eu am un somn iepuresc, dacă sunt zgomote prea mari în jur, nu mă pot odihni”, a declarat actorul de la Divertis.

„Românii știu să facă haz de necaz! E una dintre principalele trăsături de caracter ale acestui neam. Uneori, în loc să pună mâna pe topor și să facă ordine când sunt călcați în picioare de regimuri idioate, fac haz de necaz, nu e bine. Nu știi care e măsura bună. Oricum, asta l-a ținut sănătos la minte. Dacă nu ai umor în timpurile în care ai probleme… Neamul care este autorironic și face glume este sănătos la cap!”, a mai zis umoristul, acum în vârstă de 62 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Diana Bart a devenit mamă pentru a doua oară! Ce nume va purta copilul

Tabu Tabu

Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei

Tabu Tabu

Castelul Modei de la Chambord ⎥ Defilarea cavalerilor Celine

Ciocîrlan

Cum arată fiica lui Răzvan Simion la 17 ani. Ianca s-a transformat într-o domnișoară extrem de frumoasă – FOTO

Andreea Damian

Alexandru Arşinel, internat la Terapie Intensivă. Care e starea sa de sănătate

Andreea Damian

#MeToo la premiile Nobel pentru Literatură – ACUZAŢII DE HĂRŢUIRE SEXUALĂ

realitatea

Scrie un comentariu